+31 (0)33 789 00 33NL EN DE FR
service
« Terug naar services overzicht

Hardware opkoop / inruil

Gebruikte, verouderde of overtollige server, storage en networking apparatuur heeft vaak nog een marktwaarde. Met onze hardware opkoop / inruil services kun jij geld verdienen aan deze hardware. Wat jij vervolgens weer kunt investeren in nieuwe systemen. Als opkoper doen wij jou een aantrekkelijk opkoop bod en bieden jou de maximale restwaarde voor de apparaten. Dit doen wij voor servers, storage en networking. Alle apparaten worden gewist en gereedgemaakt voor hergebruik als refurbished hardware.

Voordelen hardware opkoop door Infradax

  • Ontvang maximale waarde voor huidige hardware;
  • Krachtige sales tool voor tussentijdse veranderingen;
  • Alle data wordt gewist met gecertifieerde software;
  • Overstappen naar de cloud wordt makkelijker;
  • Wij zorgen voor logistiek en verwijderen de apparatuur;
  • Voordelig bij 3-jarig economische afschrijving;
  • Deskundige ondersteuning van onze consultants.

10% naar Meander Medical Center

Wanneer je door Infradax jouw hardware laat opkopen, gaat 10% van de marge bij opkoop naar het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Hiermee ondersteunen wij innovaties in de gezondheidszorg door projecten te financieren die de healthcare verbeteren.

Waardebepaling huidige hardware

Met alle technologische ontwikkelingen kan de huidige hardware al snel niet meer voldoen aan jouw eisen. Ook de waarde van hardware kan snel verminderen. De hardware opkoop / inruil service van Infradax is in zo’n geval heel interessant om hier kostenefficiënt mee om te gaan. De leeftijd van de apparatuur is voor opkoop onder te verdelen in drie categorieën:

1. 0-3 jaar: jonge hardware is populair en levert een hoge restwaarde op.
2. 3-5 jaar: waarde hardware daalt, veel bedrijven vervangen hardware in deze periode. Dit is hét moment om de systemen te verkopen.
3. 5+ jaar: de oude hardware levert nog weinig op.

Ontvang in 3 simpele stappen geld voor de hardware

1. Inventariseer oude hardware. Kan met factuur vanuit leverancier. Opsomming type systeem met specificaties is ook voldoende;
2. Stuur ons alle specificaties en geef aan op wat voor termijn wij langs kunnen komen voor onder andere ontkoppelen hardware en data erasure;
3. Jij krijgt van Infradax binnen 2 werkdagen een marktconform bod op de hardware.

Volledige data erasure

Wanneer wij hardware opkopen, zorgen wij voor volledige data erasure. Dit zit standaard bij de hardware opkoop / inruil service inbegrepen. Het wissen van alle data kunnen wij ook doen met gecertificeerde sofware zoals Blancco. Dit kan zowel op onsite als bij ons in Amersfoort. Hier zit wel een meerprijs aan verbonden per HDD. Lees meer over onze data erasure services.

Persoonlijk advies bij opkoop / inruil service

Heb je hulp nodig met het inventariseren van jouw hardware? Of vragen over de opkoop / inruil service? Neem dan contact op met de consultants van Infradax. Jij krijgt gelijk te horen wanneer het perfecte moment is om jouw hardware te verkopen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Vraag vrijblijvend een opkoop bod aan.

Share in your network: