Support

Continuïteit

Een zo klein mogelijke kans op downtime of het verlies van data. Zonder kopzorgen toch continuïteit.

 

Neem contact op

Je wilt zekerheid over de continuïteit van je IT. Tegelijkertijd wil je dat IT simpel is, zonder kopzorgen. Minder beheer, niet steeds brandjes moeten blussen. Je wilt er blind op kunnen vertrouwen dat je IT het gewoon op elk moment doet. Nu én in de toekomst.

Dat snappen wij. We zorgen ervoor dat jouw basis op orde is voor een duurzaam en veilig datacenter. We nemen de lastige taken, waar je niet op zit te wachten, van je over. We geven advies over de beste keuzes en blijven je helpen met rapportages, advies en onze supportdesk. Jij hebt het stuur in handen, wij weten de weg.

Om zeker te zijn van continuïteit wil je dat ook je IT-veiligheid  zo goed mogelijk geregeld is. Wij geven advies en zorgen voor goede cybersecurity-oplossingen, in de volle breedte, en natuurlijk compleet veilig. Advies over een goede strategie voor backup, disaster- en cyber recovery sluiten we niet uit.

Continuïteit geldt ook voor hardware. Als IT lifecycle  specialist zorgen wij onder meer voor hardware-support wanneer fabrikanten dat niet meer doen. Met circulaire IT als uitgangspunt kopen we daarnaast jouw oude apparatuur op en regelen we de datavernietiging.

Ook bij transformatie projecten wil je continuïteit. Met tijdelijke capaciteit kan je jouw IT-omgeving draaiende houden, zelfs wanneer je overstapt van een datacenter naar de cloud.

DE IT LIFECYCLE SPECIALIST

Infradax beperkt complexiteit en afhankelijkheid binnen IT-omgevingen, waarbij circulariteit en het optimaal benutten van bestaande resources altijd centraal staat.

DOE DE IT-CHECK

Tevreden klanten die je voor gingen

15

Jaar ervaring

115+

Medewerkers

600+

(Support) contracten in beheer

‘We zochten een betrouwbare partner, die bewezen kwaliteit in huis heeft. Infradax past perfect in dat plaatje. Ze zijn expert op het gebied van ICT. Daarom is Infradax een voor de hand liggende keuze is:’. - Jan Smit, Manager ICT bij VNN

"Al ruim zeven jaar werken we nu samen met Infradax | Assen en dat gaat heel goed. Je voelt je altijd welkom en de lijntjes zijn kort. We hebben regelmatig contact via de mail of spreken elkaar persoonlijk. Infradax | Assen houdt ons daarnaast goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied." - Frank van het Hof hoofd ICT Ubbo Emmius scholengemeenschap

“Infradax is een partij die met ons meedenkt en ons bijstaat met raad en daad”. De beide partijen zien de toekomst van hun IT-samenwerking dan ook met veel plezier en vertrouwen tegemoet." - Klaas Schaart ICT Manager Nijburg Industry Group

Geïnteresseerd?

Of hulp nodig? We helpen je graag verder! Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 36

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.