Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Transformatie

Stap over op een moderne IT-omgeving met een sterke cloudstrategie. Zo zorg je ervoor dat de IT jouw business vooruit helpt.

 

Neem contact op

Je wilt zo goed mogelijk gebruik maken van de mogelijkheden van IT. Zo kun je groeien als bedrijf. Dat is het doel van transformatie-trajecten. Een cloudstrategie is daar een belangrijk onderdeel van.

Overstappen naar de cloud klinkt makkelijk, maar is het vaak niet. Zeker als je al wat langer bestaat. Je moet je manier van werken aanpassen en hebt daarnaast te maken met verouderde applicaties.

Wij helpen je de goede stappen te zetten. De cloud is daarbij niet heilig. We kijken bij elke applicatie naar de plek waar hij het beste tot zijn recht komt. Dat kan de openbare cloud zijn, ons eigen datacenter, of een datacenter bij jou op locatie. Zo ontstaan vaak hybride omgevingen.

Projecten beginnen altijd met een business consultant en een technisch specialist. Zij bekijken jouw huidige IT-omgeving en bespreken een haalbaar einddoel. Samen werken we daar stap voor stap naartoe. Daarna is het mogelijk om op verschillende manieren te blijven samenwerken, waarbij we jou zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen nemen.

Transformeren of veranderen is meer dan alleen stappen zetten op het gebied van digitalisering. Het gaat ook om een nieuwe manier van werken en hoe jouw medewerkers dat oppikken. Met goede advies en training maken jouw medewerkers de transformatie eigen. Zo is verandering opeens een stuk minder eng.

15 jaar

Ervaring

100+

Medewerkers

600+

(Support) contracten in beheer

Tevreden klanten die je voor gingen

‘’Omdat we Infradax ook kennen als lifecycle-specialist en ze voor ons al eerder vakkundige oplossingen hadden verzorgd, hebben we voor hen gekozen. We hebben Infradax gevraagd om met ons mee te denken over een slimme oplossing waarmee wij en onze klanten gediend zouden zijn.” - Niek Verhaar - Senior Operations Manager & Business Development Manager bij CTAC

"Onze oplossing sluit goed aan bij onze visie. Met deze oplossing is alles geregeld en hebben wij geen omkijken meer naar eigen ICT apparatuur en beheer. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze eigen dienstverlening." - Laurens Slinkman ivan Draad Advocaten

"Al ruim zeven jaar werken we nu samen met Infradax | Assen en dat gaat heel goed. Je voelt je altijd welkom en de lijntjes zijn kort. We hebben regelmatig contact via de mail of spreken elkaar persoonlijk. Infradax | Assen houdt ons daarnaast goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied." - Frank van het Hof hoofd ICT Ubbo Emmius scholengemeenschap

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

 

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.