Support

Zorg

De zorg digitaliseert in hoog tempo. Maar digitalisering hoeft niet eng te zijn.

Als zorgorganisatie staat de betrouwbaarheid van IT voor jou altijd voorop. De belangen zijn te groot om te onderzoeken. Terwijl je wel veel waarde hecht aan goed werkende technologie.

Maar je wilt ook vooruit. Bijvoorbeeld als het gaat om cloud. Elektronische patiëntendossiers (EPD’s) en elektronische cliëntendossiers (ECD’s) staan al steeds vaker in de cloud. Als zorgorganisatie wil je daar natuurlijk in mee. Het voordeel van een goede cloudstrategie is dat je data altijd veilig en beschikbaar is.

Veiligheid is dan natuurlijk heel belangrijk. We denken mee over de best mogelijke beveiliging van alle privacygevoelige informatie. We beloven dat jouw data zo goed mogelijk beschermd is tegen cyberaanvallen en eventuele rampen, zoals brand. Daarbij kijken we ook kritisch naar de beste strategie voor disaster- en cyberrecovery. Als zorgorganisatie ben je afhankelijk van data, dus moet je goede maatregelen nemen voor het geval dat het toch misgaat.

Wil je kosten besparen en slimmer omgaan met IT? Heb je ooit je IT, of delen daarvan, door iemand anders willen laten beheren? Met onze ervaring en aanbod op het gebied van managed services durven wij die uitdaging aan te gaan. We worden dan het verlengstuk van jouw IT-afdeling. Onze specialisten zijn dan altijd bezig met het in de gaten houden, bijwerken en verbeteren van jouw IT-omgeving.

Tijdens projecten beginnen we altijd met gesprekken waarin jouw wensen en behoeftes centraal staan. Zo zoeken we naar de beste totaaloplossing. We zijn een kennispartner, een soort collega die je aan de hand neemt tijdens het hele traject. Onze medewerkers hebben veel ervaring in de zorg. Ze hebben een groot netwerk en spreken de taal van jouw sector.

We ondersteunen veel soorten zorgorganisaties, cure en care: zoals ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen, GGZ-instellingen en ook zorgverzekeraars. Groot en klein. We helpen je graag aan een moderne én betrouwbare IT-omgeving.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die je voor gingen

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 36

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.