Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Samenwerken

Slim, praktisch en vooral ook veilig samenwerken. Met collega’s of met derde partijen. Wij nemen je bij de hand tijdens het hele proces.

Je kent het wel: meerdere mensen die een Word-document bekijken en bewerken. Iedereen in een eigen kopie van de originele versie. Veel dubbel werk dus. Want je moet ook nog alle opmerkingen samenbrengen. Een klassiek voorbeeld van ouderwets samenwerken. Dat kan veel slimmer en sneller.

Goed samenwerken gaat veel verder dan dit simpele voorbeeld. De vraag is: hoe kun je slim, soepel en handig werken in een team? Niet alleen met je collega’s, maar ook met partnerbedrijven of andere partijen van buitenaf.

Veel goede middelen, zoals Teams, Sharepoint en OneDrive van Microsoft, maken samenwerken makkelijk. Daarnaast is er volop software van derde partijen die gericht is op een stukje van deze hele puzzel.

Maar het gebruiken van dat soort middelen alleen is niet genoeg als je niet alle mogelijkheden benut. En dat is vaak het geval, merken we. Onze consultants helpen jou en je organisatie om het meeste uit de oplossingen te halen.

Hoe mooi een oplossing ook is, zonder goede begeleiding kan het mislukken. Een uitrol in fases, aandacht voor de gebruikers en goede nazorg zijn belangrijk. Op het moment dat functies live gaan is er daarom altijd een specialist van ons aanwezig die jou ondersteunt. Daarna blijven wij het verlengstuk van jouw IT-organisatie. Onze Servicedesk staat klaar om jouw vragen te beantwoorden of mogelijke problemen op te lossen.

Samenwerken kent nog een heel belangrijk onderdeel: veiligheid. Bedrijfsgegevens moeten niet voor iedereen beschikbaar zijn, maar alleen voor de juiste personen. Hetzelfde geldt voor de toegang tot applicaties of de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen. Wij helpen je met het schrijven van autorisatiematrixen en functieprofielen zodat je zeker kan zijn van een goed geregelde veiligheid.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die je voor gingen

"De Haan Advocaten & Notarissen is op vele terreinen trendsettend, anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en werkt vandaag al aan wat de klant morgen wil bereiken. De nieuwe IT-infrastructuur ondersteunt ons in deze werkwijze!" - René Luinstra is partner bij De Haan Advocaten & Notarissen.

‘We zochten een betrouwbare partner, die bewezen kwaliteit in huis heeft. Infradax past perfect in dat plaatje. Ze zijn expert op het gebied van ICT. Daarom is Infradax een voor de hand liggende keuze is:’. - Jan Smit, Manager ICT bij VNN

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.