Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

IT HARDWARE OPKOPEN

  • Ontvang Maximale Restwaarde‎
  • AVG proof datavernietiging
  • Wij verzorgen de logistiek
  • Gratis Waardebepaling
  • Onsite hardware verwijdering
  • ISO 9001:2015 gecertificeerd

Als wij jouw IT-Hardware opkopen, draag je bij aan een circulaire economie door je gebruikte IT-Hardware een tweede leven te geven.

Gebruikte, verouderde of overtollige server, storage en networking apparatuur heeft vaak nog een marktwaarde. Met onze hardware opkoop / inruil services kun jij geld verdienen aan deze hardware. Wat jij vervolgens weer kunt investeren in nieuwe systemen. Als opkoper van datacenter hardware en werkplekken doen wij jou een aantrekkelijk opkoop bod en bieden jou de maximale restwaarde voor de hardware. Dit doen wij voor servers, storage en networking. Alle apparaten worden gewist en gereedgemaakt voor hergebruik als refurbished hardware.

MVO

Naast onze eigen dienstverlening, werken we met een flexibele keten die onze milieu-impact minimaliseert en risico’s beperkt. We zetten ons in voor het behoud en voor het beheersen van afval dat mogelijk het gevolg is van onze activiteiten. Om het hergebruik en de verantwoordelijke afvoer van IT te stimuleren, kunnen we naast een mooi bedrag voor de eventuele restwaarde ook samen met jou een deel terug geven aan de maatschappij. Dit kan een donatie zijn aan een project die jouw organisatie momenteel al steunt. Andere goede doelen die wij actief steunen zijn de Voedselbank (Amersfoort), Cliniclowns en stichting het vergeten kind.

ONTVANG IN 3 SIMPELE STAPPEN GELD VOOR DE HARDWARE

1. Inventariseer oude hardware. Kan met factuur vanuit leverancier. Opsomming type systeem met specificaties is ook voldoende;
2. Stuur ons alle specificaties en geef aan op wat voor termijn wij langs kunnen komen voor onder andere ontkoppelen hardware en data erasure;
3. Jij krijgt van Infradax binnen 2 werkdagen een marktconform bod op de hardware.

 


Let op: Wij kopen geen particulieren hardware


 

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag, verzoek of een offerte nodig?

Maikel Berends

Accountmanager

hello@infradax.com+31 6 22 58 51 88
  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die u voor gingen

50000+

Datadragers gecertificeerd vernietigd

100+

Medewerkers

51

Landen HW support

WAARDEBEPALING HUIDIGE HARDWARE

Met alle technologische ontwikkelingen kan de huidige datacenter hardware al snel niet meer voldoen aan jouw eisen. Ook de waarde van hardware kan snel verminderen. De hardware opkoop / inruil service van Infradax is in zo’n geval heel interessant om hier kostenefficiënt mee om te gaan. De leeftijd van de apparatuur is voor opkoop onder te verdelen in drie categorieën:

1. 0-3 jaar: jonge hardware is populair en levert een hoge restwaarde op.
2. 3-5 jaar: waarde hardware daalt, veel bedrijven vervangen hardware in deze periode. Dit is hét moment om de systemen te verkopen.
3. 5+ jaar: de oude hardware levert nog weinig op.

 

VOLLEDIGE DATA ERASURE

Wanneer wij jouw hardware opkopen, zorgen wij voor volledige data erasure. Dit zit standaard bij de hardware opkoop / inruil service inbegrepen. Het wissen van alle data kunnen wij ook doen met gecertificeerde sofware zoals Blancco. Dit kan zowel op onsite als bij ons in Amersfoort. Hier zit wel een meerprijs aan verbonden per HDD, maar deze is wel helemaal GDPR proof. Lees meer over onze data erasure services.

 

PERSOONLIJK ADVIES BIJ OPKOOP / INRUIL SERVICE

Heb je hulp nodig met het inventariseren van jouw hardware? Of vragen over de opkoop / inruil service? Neem dan contact op met de consultants van Infradax. Jij krijgt gelijk te horen wanneer het perfecte moment is om jouw hardware te verkopen.