Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Advies & training

 

Zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent met consultancy en trainingen van Infradax.

Onze consultants geven jou advies over hoe jij soft- en hardware het best inzet en laten alle mogelijkheden zien. Zo haal jij het meeste uit je IT.

Onze consultancy bestaat uit vier disciplines:

IT consultancy

Onze IT consultants helpen je bij vragen over systeembeheer, innovatie of het verhogen van de productiviteit. We zijn het verlengstuk van de jouw IT-afdeling. Je IT blijft dan up-to-date, zonder dat je zelf alle kennis hoeft te hebben.

Business consultancy

Onze business consultants kijken vooral naar het snijvlak van business en IT. Met hun technische achtergrond kijken ze naar de zakelijke kansen van jouw IT. Ze geven advies over digitaliseren en optimaliseren met betere bedrijfsresultaten als einddoel.

Security consultancy

We geven ondersteuning bij alles wat met security te maken heeft. Heb je bijvoorbeeld een datalek gehad en wil je jezelf beter beschermen? Wij staan klaar met advies, in de volle breedte.

Microsoft 365 consultancy

Hoe maak je goed gebruik van de mogelijkheden van Microsoft 365? Onze specialist weet tot in detail wat er mogelijk is met Microsoft 365 en deelt die kennis op een laagdrempelige manier.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Training

Tijdens onze trainingen leer je hoe je de tools van Microsoft 365 zo slim mogelijk gebruikt. Want er zijn zoveel meer kansen dan alleen dat Word-document waarin je samen kunt werken. Je maakt kennis met de mogelijkheden en gaat vervolgens meer de diepte in. De rest is maatwerk. Daarnaast kies je voor vervolgtrainingen om je kennis op te frissen en bent daarom altijd up-to-date.

Wil je een training over een ander onderwerp dan Microsoft 365? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Tevreden klanten die je voor gingen

"Onze oplossing sluit goed aan bij onze visie. Met deze oplossing is alles geregeld en hebben wij geen omkijken meer naar eigen ICT apparatuur en beheer. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze eigen dienstverlening." - Laurens Slinkman ivan Draad Advocaten

''Onze disaster recovery omgeving was alweer verouderd en de groei hard toegenomen in de afgelopen jaren. Hierdoor voldeed de omgeving niet meer aan de hoge kwaliteitseisen die door Exacthost gesteld worden. De wat oudere fallback systemen waren dus aan vervanging toe om ook nieuwe klanten te voorzien van 200% redundantie'' - Kadir Dogan, Managing Director ExactHost

"De schoolomgeving moet een veilige plek zijn voor onze kinderen en onze medewerkers. Waar vroeger alleen werd gedacht aan een veilige route van en naar school en een veilig speelplein, is veiligheid op het gebied van ICT steeds belangrijker geworden op scholen. Dankzij het advies en de implementatie van Infradax | Assen heeft GSV een goede stap gezet naar een veilige ICT omgeving." - Edgar Been is projectbegeleider bij GSV.

"Infradax speelt een belangrijke rol spelen, want het is een enorm groot en multifunctioneel gebouw. Van een bioscoop tot een museum en expositieruimtes. Daarom zijn er verschillende IT systemen nodig, die goed met elkaar samen moeten werken. Infradax vertaalt de vragen die wij hebben naar de techniek die nodig is." - Richard de Vries,projectleider ICT Groninger Forum

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.