+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter Services
« Terug naar services overzicht

Certified refurbished hardware

Het grote voordeel van certified refurbished hardware is dat het naast duurzaam, veel goedkoper is dan nieuwe hardware. Je bespaart namelijk al snel tot 70% op de kosten. De gecertifieerde refurbished hardware wordt volledig gerenoveerd en uitgebreid getest door onze engineers. Pre-owned datacenter hardware kopen doe je bij Infradax. Zoals IBM, Cisco, EMC, Lenovo, Dell, HP, NetApp en Oracle.

Voordelen certified refurbished hardware

  • Kostenbesparing tot 70%;
  • Standaard 12 maanden garantie;
  • Draag bij aan een circulaire economie;
  • Snelle levering;
  • Gecertificeerd & volledig getest;
  • Als nieuw zo goed;
  • Volledige support mogelijk;
  • ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Circulaire IT

De pre-owned hardware is naast voordelig ook zeer duurzaam. De hardware wordt namelijk niet vernietigd, maar opnieuw gebruikt. Hiermee draag je dus bij aan een circulaire economie. Alle hardware is gecertificeerd en je krijgt standaard 12 maanden garantie. Hierdoor weet je zeker dat je een betrouwbare IT-omgeving krijgt van de beste kwaliteit.

Servers, storage en networking

Voor scherpe prijzen leveren wij onder andere refurbished servers, storage en networking. Als jouw bedrijf aan het groeien is, is het voor de efficiency belangrijk dat de infrastructuur ook mee beweegt. Door te investeren in ‘nieuwe’ apparaten zorg je voor continuiteit voor jouw business.

Professioneel support contract op maat

De refurbished hardware is verkrijgbaar als enkele schijf, maar ook als complete server of storage configuratie. Deze datacenter hardware is eenvoudig bij ons te bestellen en producten op voorraad worden de volgende dag al geleverd. Daarnaast bieden we professioneel support aan voor jouw IT infrastructuur. Is je support contract met de vendor verlopen, maar wil je toch support op je huidige omgeving, dan kan Infradax je ook helpen!

Persoonlijk advies van IT consultant

Advies nodig van een specialist over wat voor refurbished hardware het meest functioneel is voor jouw datacenter omgeving? Neem contact met ons op en wij geven je onafhankelijk advies op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor refurbished hardware.

Share in your network: