Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Educatie​

Zorg ervoor dat jouw personeel en je leerlingen of studenten kunnen profiteren van goede IT, zonder veel gedoe.

“IT moet het gewoon doen, zonder dat het gedoe oplevert.” Dat krijgen we vaak te horen, zeker van scholen. IT wordt steeds moeilijker en al die veranderingen bijhouden is lastig. Wat is er dan fijner dan iemand die de zorgen voor je wegneemt?

Dat doen wij, als je dat wilt natuurlijk. We kunnen je volledige IT of een deel ervan overnemen. We houden dan jouw omgeving in de gaten, van een afstandje of op locatie. We voeren onder andere updates uit en bekijken continu of er veiligheidsdreigingen zijn. Zo blijft alles beschermd en up-to-date. Onze specialisten geven je ook advies over het zo goed mogelijk gebruiken van applicaties zoals Microsoft 365. Zo kunnen jouw medewerkers zo slim mogelijk werken.

Beveiliging is in jouw sector een belangrijk thema. Als school loop je het risico om slachtoffer te worden van allerlei soorten aanvallen. Vooral DDoS-aanvallen komen vaak voor: bijna de helft van de scholen heeft zoiets al eens meegemaakt. De gevolgen zijn erg vervelend. Wij kijken samen naar de beste beveiliging, zoals firewalls en een beveiligde internetverbinding. We richten dan ook een back-up voor je in en stellen samen een cyber- en disaster recovery strategie op.

Wil je stappen zetten op het gebied van digitaal lesgeven? Deze trend heeft zich tijdens de coronapandemie ingezet, maar is een blijvertje. We vertellen je alles over de vele mogelijkheden die je hebt met een onderwijslicentie van Microsoft Teams.

Heb je als school te maken met een bestuurlijke samenwerking of een fusie? Je bent zeker niet de enige. Het levert heel wat uitdagingen op. Denk aan het samenvoegen van administratie- en leerling-systemen en de totale IT-infrastructuur. We brengen je in contact met andere onderwijsinstellingen uit ons netwerk, zodat zij hun ervaringen kunnen delen. Samen met onze business consultant komen jullie tot een besluit.

Tijdens projecten werken onze account managers en technische specialisten samen. We gaan tijdens de gesprekken steeds verder de diepte in. We zoeken samen naar de beste totaaloplossing voor jouw situatie.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die je voor gingen

"Al ruim zeven jaar werken we nu samen met Infradax | Assen en dat gaat heel goed. Je voelt je altijd welkom en de lijntjes zijn kort. We hebben regelmatig contact via de mail of spreken elkaar persoonlijk. Infradax | Assen houdt ons daarnaast goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied." - Frank van het Hof hoofd ICT Ubbo Emmius scholengemeenschap

"De schoolomgeving moet een veilige plek zijn voor onze kinderen en onze medewerkers. Waar vroeger alleen werd gedacht aan een veilige route van en naar school en een veilig speelplein, is veiligheid op het gebied van ICT steeds belangrijker geworden op scholen. Dankzij het advies en de implementatie van Infradax | Assen heeft GSV een goede stap gezet naar een veilige ICT omgeving." - Edgar Been is projectbegeleider bij GSV.

“Infradax is een partij die met ons meedenkt en ons bijstaat met raad en daad”. De beide partijen zien de toekomst van hun IT-samenwerking dan ook met veel plezier en vertrouwen tegemoet." - Klaas Schaart ICT Manager Nijburg Industry Group

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.