Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Managed Services

We werken samen aan het behalen van jouw doelen. Jij hebt het stuur in handen, wij weten de weg en zorgen dat je geen kopzorgen hebt.

Je wilt de controle over je IT, maar geen gedoe. Veiligheid, beschikbaarheid en actualiteit moeten net zo vanzelfsprekend zijn als dat de zon ’s ochtends opkomt.

Met managed services worden wij het verlengstuk van jouw IT. Onze specialisten houden zich altijd bezig met het controleren, moderniseren en verbeteren van jouw IT-omgeving.

Onze business consultants gaan eerst met je om de tafel zitten en nemen jouw doelen onder de loep. IT kan meewerken aan het behalen van jouw doelen. Samen bewandelen we stap voor stap deze route.

De data die we tijdens het hele proces verzamelen zetten we om naar nuttige informatie. We voegen die informatie samen in IDxPORTAL. Dan heb jij het stuur in handen met ons als bijrijder en zoeken we samen naar verbetering.

We werken altijd nauw met je samen. Je kunt ons zien als degene die iedereen, ook andere betrokken partijen, met elkaar verbindt en die het overzicht houdt.

Een belangrijk onderdeel van onze managed services is onze Servicedesk waar we antwoord geven op jouw vragen en helpen met je problemen. Vaak op afstand, maar als het nodig is ook bij jou op locatie. Onze Servicedesk biedt ook service management-processen aan, zoals incident management of change management.

Maar managed services is voor ons veel meer dan alleen een supportdesk die problemen oplost en op afstand beheert. Het gaat om de relatie tussen jou en ons. We kijken samen naar wat er nodig is om de doelen te behalen die voor jou belangrijk zijn.

Contact formulier

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevreden klanten die je voor gingen

"De Haan Advocaten & Notarissen is op vele terreinen trendsettend, anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en werkt vandaag al aan wat de klant morgen wil bereiken. De nieuwe IT-infrastructuur ondersteunt ons in deze werkwijze!" - René Luinstra is partner bij De Haan Advocaten & Notarissen.

''We hebben voor Infradax als partij gekozen door de scherpe aanbieding en het gevoel van expertise wat we kregen bij het gesprek. In de praktijk bleek dit ook te kloppen, ook de communicatie met Infradax was duidelijk en snel, hier was niets op aan te merken. Door de professionele aanpak, verstand van zaken en de klantgerichtheid onderscheid Infradax zich ten opzichte van andere partijen.'' - Mike van Gestel ICT Manager FN Steel

“Infradax is een partij die met ons meedenkt en ons bijstaat met raad en daad”. De beide partijen zien de toekomst van hun IT-samenwerking dan ook met veel plezier en vertrouwen tegemoet." - Klaas Schaart ICT Manager Nijburg Industry Group

"Al ruim zeven jaar werken we nu samen met Infradax | Assen en dat gaat heel goed. Je voelt je altijd welkom en de lijntjes zijn kort. We hebben regelmatig contact via de mail of spreken elkaar persoonlijk. Infradax | Assen houdt ons daarnaast goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied." - Frank van het Hof hoofd ICT Ubbo Emmius scholengemeenschap

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.