Support

Digitale veiligheid

Beschermt tegen cybercriminaliteit en je data veilig met de security oplossingen van Infradax.

Je wilt niet getroffen worden door een cyberaanval. Wanneer jouw data beschadigd raakt of verloren gaat, kunnen de gevolgen namelijk groot zijn. Financieel, maar ook voor je imago. Wij richten een geschikte IT-infrastructuur voor je in, zodat jouw data zo goed mogelijk beveiligd is.

Goede digitale veiligheid is een combinatie van veel factoren. Hardware en software, maar ook het juiste beleid en gedrag. Goede security is een rode draad die door de hele organisatie heen loopt.

Dat betekent dat je zeker weet dat wij onze eigen digitale veiligheid, waaronder de bescherming van de gegevens van onze klanten, op orde hebben.

We willen dat jij dat ook kan zeggen. Dus kijken we naar de juiste veiligheidsmaatregelen voor jouw netwerk, werkplek en cloud-omgeving. We beveiligen alles met ‘Next Gen Antivirus’ die op basis van zelflerende algoritmes zelfs de nieuwste bedreigingen uit het veld slaat.

Het gedrag en beleid bij jouw bedrijf is net zo belangrijk. Met security-awareness trainingen kan je voorkomen dat criminelen profiteren van onwetendheid bij jouw medewerkers.

Beveiliging is een blijvend proces. Daarom kijken we samen continu hoe we de kwaliteit kunnen verbeteren. We voeren software- en hardware-patches automatisch voor je uit en houden jouw omgeving 24×7 in de gaten. We kijken naar kwetsbaarheden en geven je proactief advies.

Hoe goed je alles ook beveiligt, de kans op aanvallen is er altijd. Jammer genoeg is geen bescherming compleet waterdicht. We kijken samen naar de geschikte strategie voor je backup, cyber- en disaster recovery. Zo kan je, na een eventuele aanval, gewoon weer verder.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die je voor gingen

''Onze disaster recovery omgeving was alweer verouderd en de groei hard toegenomen in de afgelopen jaren. Hierdoor voldeed de omgeving niet meer aan de hoge kwaliteitseisen die door Exacthost gesteld worden. De wat oudere fallback systemen waren dus aan vervanging toe om ook nieuwe klanten te voorzien van 200% redundantie'' - Kadir Dogan, Managing Director ExactHost

"De schoolomgeving moet een veilige plek zijn voor onze kinderen en onze medewerkers. Waar vroeger alleen werd gedacht aan een veilige route van en naar school en een veilig speelplein, is veiligheid op het gebied van ICT steeds belangrijker geworden op scholen. Dankzij het advies en de implementatie van Infradax | Assen heeft GSV een goede stap gezet naar een veilige ICT omgeving." - Edgar Been is projectbegeleider bij GSV.

"De Haan Advocaten & Notarissen is op vele terreinen trendsettend, anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en werkt vandaag al aan wat de klant morgen wil bereiken. De nieuwe IT-infrastructuur ondersteunt ons in deze werkwijze!" - René Luinstra is partner bij De Haan Advocaten & Notarissen.

Filters

Geïnteresseerd?

Of hulp nodig? We helpen je graag verder! Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 36

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.