Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

IT lifecycle

Met onze diensten rondom de IT lifecycle
zorgen we voor meer flexibiliteit,
een betere dienstverlening en een lagere TCO.

DE IT LIFECYCLE SPECIALIST

Infradax beperkt complexiteit en afhankelijkheid binnen IT-omgevingen, waarbij circulariteit en het optimaal benutten van bestaande resources altijd centraal staat.

 

DOE DE IT-CHECK

Je wilt zo goed mogelijk gebruik maken van jouw IT-middelen. Dat klinkt logisch, maar vaak is het in de praktijk niet zo.

Wij denken circulair. Van advies tot recycling en weer terug. Jouw huidige situatie is waar we altijd van uitgaan. Al sinds onze oprichting doen we niet anders. Daar heb jij voordeel van: minder moeilijk, meer flexibiliteit en een lagere TCO (Total Cost of Ownership).

We helpen jou met je IT-infrastructuur, op een circulaire manier. We kijken eerst goed naar jouw omgeving en beslissen samen wat de beste keuze is. Soms is dat ‘nieuw’, maar niet altijd. Slimmer omgaan met de huidige omgeving kan namelijk ook. Na een ontwerp op maat volgt het leveren van hardware en software. Of die nu nieuw is, of refurbished: altijd met volledige garantie. Daarna verzorgen we de installatie. Alles bij elkaar noemen we dit de IT lifecycle.

 

Onze samenwerking is blijvend. We kijken ook naar hoe we jouw IT lifecycle kunnen verlengen. We ondersteunen je bijvoorbeeld bij het makkelijk kunnen vergroten of verkleinen van je IT-omgeving. Ook bieden we hardwaresupport op basis van verschillende flexibele contracten, met de mogelijkheid tot 24×7-support. Voor ons is het geen probleem om support te blijven leveren wanneer vendoren dat, door de leeftijd van de producten, niet meer willen doen.

Is de hardware binnen jouw bedrijf aan het einde van zijn leven? Dan kopen we het op. Via ons ontvang je de maximale restwaarde. Wij verzorgen de planning en organisatie eromheen en ontkoppelen alle apparatuur. We regelen officiële datavernietiging die voldoet aan de AVG-regels. Tot slot maken we de cirkel rond door te zorgen voor de recycling van producten.

Zo draag je als bedrijf bij aan de circulaire economie en meer duurzaamheid, zonder extra tijd of gedoe.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die je voor gingen

"Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Infradax. Ze passen goed bij ons omdat het een wat kleiner tak is. We vinden het fijn om niet overgeleverd te zijn aan de grotere ICT-bedrijven van deze wereld. Ook staan ze open voor feedback, waardoor we continu aan het verbeteren zijn." - Harmen Peters van BioMCN

''Onze disaster recovery omgeving was alweer verouderd en de groei hard toegenomen in de afgelopen jaren. Hierdoor voldeed de omgeving niet meer aan de hoge kwaliteitseisen die door Exacthost gesteld worden. De wat oudere fallback systemen waren dus aan vervanging toe om ook nieuwe klanten te voorzien van 200% redundantie'' - Kadir Dogan, Managing Director ExactHost

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.