Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

STEUN SAMEN MET INFRADAX DE GOEDE DOELEN

 

Infradax steunt Clini Clowns, Stichting het Vergeten Kind en de Voedselbank Amersfoort. Naast financiële bijdrages die we samen met onze relaties realiseren via o.a. het opkopen van Hardware, zet Infradax zich ook in via gezamenlijke acties en verschillende projecten.

 Wil je meer weten over deze goede doelen en hoe je kan bijdragen?  Hieronder vind je alle informatie.

 

GOEDE DOELEN DIE INFRADAX VERTEGENWOORDIGT

 

CliniClowns

CliniClowns wil er zijn voor alle zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. In het ziekenhuis, het verzorgingshuis, op school of online via de CliniClowns App. Zodat ze niet bang of eenzaam de dag doorbrengen, maar even een moment kunnen ontspannen en opbloeien.

Bekijk hoe wij helpen ►

Voedselbank Amersfoort

In Amersfoort leven meer dan 2500 huishoudens onder de armoedegrens. Soms tijdelijk, soms langdurig. Het kan iedereen overkomen, bijvoorbeeld als je bedrijf failliet gaat, als je chronisch ziek wordt, door hoge schulden of na een echtscheiding. Zo’n 600 van deze huishoudens zijn klant bij Voedselbank Amersfoort. Met meer dan 170 vrijwilligers werkt de voedselbank samen met verschillende organisaties om mensen met financiële problemen te steunen door gratis voedselpakketten te geven.

Bekijk hoe wij helpen ►

Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor een positieve omgeving voor kwetsbare kinderen. Waar het veilig is, waar warmte en positieve aandacht is. Waar ze samen (leren) spelen en vrienden maken, zodat het zelfvertrouwen groeit. Waar zorgen en nare herinneringen plaatsmaken voor succesmomenten en een glimlach. Zodat ze de toekomst weer zonnig tegemoet zien.

Bekijk hoe wij helpen ►

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

Goed dat je samen met Infradax de goede doelen wil steunen. Heb je vragen of wil je een keer langskomen? Neem vooral contact met ons op. Vul hiernaast het formulier in om aan te geven hoe we samen de goede doelen kunnen ondersteunen.

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke vragen?

Vragen over Meedoen
Vragen over Bijdragen
Vragen over Vrijwilligerswerk

Hier vind je ons

INFRADAX | AMERSFOORT

Fortranweg 8

3821 BK

Amersfoort

INFRADAX | ASSEN

Transportweg 10

9405 PR

Assen

INFRADAX | NIJMEGEN

Kerkenbos 1075a

6546 BB

Nijmegen