Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Datacenter & Cloud

Minder focus op kosten. Meer op veiligheid en beschikbaarheid.

Hoe kijk jij naar de cloud? Ben je al helemaal om of denk je er nog over na?

We denken graag mee over de beste cloudstrategie in jouw situatie. Natuurlijk, de cloud heeft voordelen. Het biedt je online toegankelijkheid en de hoeveelheid beschikbare ruimte is bijna onbeperkt. Je betaalt bovendien alleen voor het gebruik en hoeft minder grote investeringen in hardware te doen. Ook is het goed te combineren met het uitbesteden van beheer.

 

De cloud is voor ons altijd een middel, nooit een doel. We kijken goed waar een bepaalde applicatie het beste tot zijn recht komt. Bijvoorbeeld:

► De publieke cloud, zoals Microsoft Azure
► Een private cloudomgeving, zoals ons moderne eigen datacenter
► Een door ons ingericht datacenter op jouw locatie

 

Een goede cloudstrategie is maatwerk. We zorgen voor een infrastructuur die het best bij jou past, vandaag maar ook morgen. Aan de hand van jouw wensen komen we samen tot een geschikte oplossing.

Jij bepaalt onder andere wat je zelf wilt doen als het gaat om beheer en onderhoud. Wil je volledig ontzorgd worden? Wij nemen beheer, of een deel ervan, via managed services dan van jou over. Dat kan zelfs als je een eigen datacenter hebt.

Bij dit soort projecten is ook beveiliging en databescherming belangrijk. We helpen je om je (cloud)omgeving zo goed mogelijk te beschermen. Jammer genoeg is geen bescherming volledig waterdicht, dus kijken we ook naar backup, cyber- en disaster recovery. Zo kan je, na een eventuele aanval, gewoon weer verder.

Contact formulier

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevreden klanten die je voor gingen

"Infradax speelt een belangrijke rol spelen, want het is een enorm groot en multifunctioneel gebouw. Van een bioscoop tot een museum en expositieruimtes. Daarom zijn er verschillende IT systemen nodig, die goed met elkaar samen moeten werken. Infradax vertaalt de vragen die wij hebben naar de techniek die nodig is." - Richard de Vries,projectleider ICT Groninger Forum

“Infradax is een partij die met ons meedenkt en ons bijstaat met raad en daad”. De beide partijen zien de toekomst van hun IT-samenwerking dan ook met veel plezier en vertrouwen tegemoet." - Klaas Schaart ICT Manager Nijburg Industry Group

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.