Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zakelijk​ dienstverlening

Je data veilig en IT altijd beschikbaar. Zo kan je altijd blijven innoveren.

Of je nu tien of misschien wel meer dan duizend werkplekken hebt, je hebt zonder twijfel IT-uitdagingen.

Laat ons raden: beveiliging is één van die uitdagingen. Hoe bescherm je data zo goed mogelijk tegen een cyberaanval of een andere ramp? Hoe kan je daarna zo snel mogelijk weer verder? Wij beantwoorden deze vragen. We kijken hoe je alles nu hebt geregeld en wat er beter kan. We dagen je uit, met een scherpe blik. Onze technische specialisten denken op alle punten met je mee. Jouw behoefte is daarbij het belangrijkste.

Zo werkt het voor ons ook bij andere uitdagingen. Beschikbaarheid, bijvoorbeeld. Je wilt altijd in de lucht zijn, want elke minuut downtime kost je een bak geld. Wij zorgen dat jouw basis op orde is om verzekerd te zijn van continuïteit.

Dat kan met managed services. De IT-eisen worden hoger, maar je wilt ook minder zorgen. Je zoekt iemand die het voor je regelt en die ervoor zorgt dat IT het gewoon doet. Met managed services beheren wij jouw werkplekken en datacenter. Jouw IT-mensen hebben het stuur in handen. Wij zorgen voor de vanzelfsprekende veiligheid, beschikbaarheid en actualiteit.

Dat goede werkplekken belangrijk zijn, is overduidelijk. Je wilt hardware die presteert. Videobellen zonder problemen, waar je ook bent. Als moderne werkplek specialist zorgen wij ervoor dat alles werkt en dat jouw IT-team begrijpt hoe wij dat doen.

We denken ook graag mee over de juiste cloud- en hosting-strategie. We kunnen ons eigen datacenter óf de openbare cloud inzetten om je te laten profiteren van de voordelen. Maar soms is ‘op locatie’ de meest logische keuze voor een applicatie of document. Dan ontstaan hybride combinaties, waarbij je profiteert van het beste van beide werelden. Samen met jou kijken we naar de juiste totaaloplossing.

Wel eens nagedacht over data analytics of artificial intelligence? Misschien klinkt het nog nieuw voor je, maar het is belangrijker dan je denkt. In de zakelijke dienstverlening is er een behoefte om te innoveren op IT-gebied. Bijvoorbeeld door data om te zetten in nuttige bedrijfsinformatie waardoor je processen kunt verbeteren of sneller in kunt spelen op ontwikkelingen in de markt. Ook hierbij staan onze specialisten voor je klaar.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die je voor gingen

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.