Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Support

Onze Servicedesk staat 24×7 voor je klaar.

Ontzorgen… Het is misschien een beetje cliché, maar het is wel wat je wilt als het om IT gaat.

Van hardware support tot gebruikersondersteuning, onze Servicedesk staat altijd voor jou en je medewerkers klaar. We zijn flexibeler én een stuk goedkoper dan de fabrikant. Ook zijn we binnen 4 uur op locatie, zodat jouw bedrijfsprocessen snel verder kunnen. Ja, ook ’s nachts.

Onze Servicedesk kan je overal mee helpen. Reactief, maar ook proactief. Bij managed services waarbij we samenwerken om je doelen te behalen, maar ook los. Als je een vraag of probleem hebt, dan kun je bij ons terecht. Neem contact op met de Servicedesk via servicedesk@infradax.com, +31 33 789 00 33 of IDxPORTAL.

Je kan ook kiezen voor hardware-support:

Platinum: 24×7 Mission Critical Support

Je hoeft niet meer bang te zijn om data te verliezen. Bij een totale systeemcrash krijg je dezelfde dag nog een vervangend systeem, zodat je verder kunt alsof er niets gebeurd is. Er komt bovendien een gecertificeerde engineer langs die de hardware nog even goed controleert. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dus ook ’s nachts.

Gold: 9×5 Next Business Day Support

Heeft het oplossen van jouw IT-probleem minder haast? Dan is dit waarschijnlijk de beste keuze. Je hebt alle gemakken van de Platinum-support, maar we komen de volgende (werk)dag.

Silver: Spare Parts Management

Deskundig management op maat, om de betrouwbaarheid, prestaties en productiviteit van jouw IT-systemen te verhogen. Met als einddoel minder kosten.

Onze hardwaresupport is niet alleen razendsnel, maar ook zeker 40 procent goedkoper dan via de fabrikant. Een ander voordeel: als IT lifecycle specialist is onze support in tegenstelling tot de fabrikant, blijvend.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevreden klanten die je voor gingen

''Onze disaster recovery omgeving was alweer verouderd en de groei hard toegenomen in de afgelopen jaren. Hierdoor voldeed de omgeving niet meer aan de hoge kwaliteitseisen die door Exacthost gesteld worden. De wat oudere fallback systemen waren dus aan vervanging toe om ook nieuwe klanten te voorzien van 200% redundantie'' - Kadir Dogan, Managing Director ExactHost

“Infradax is een partij die met ons meedenkt en ons bijstaat met raad en daad”. De beide partijen zien de toekomst van hun IT-samenwerking dan ook met veel plezier en vertrouwen tegemoet." - Klaas Schaart ICT Manager Nijburg Industry Group

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.