Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Moderne werkplek

Jouw medewerkers die altijd en overal op een eenvoudige en veilige manier kunnen werken. Dat is het doel van onze moderne werkplek.

Op kantoor, bij een klant, in de trein of gewoon thuis, jouw medewerkers moeten altijd en overal goed kunnen werken. Ook buiten de vaste kantooruren en met elk device. Altijd even soepel en met evenveel mogelijkheden. En belangrijk: met hetzelfde niveau van veiligheid. Daarvoor hebben wij onze moderne werkplek.

De moderne werkplek is een online omgeving waarin jouw medewerkers toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben, zoals e-mail, bestanden en tools voor interne communicatie.

Wij bouwen die werkomgeving, afgestemd op jouw behoeftes en volledig veilig. Dat levert een flexibele en productievere organisatie op. We bouwen die omgeving door de beste elementen van Microsoft 365 te combineren met onze kennis en ons werkplekbeheer. Zo profiteer je van de voordelen, zonder dat je de kopzorgen hebt. We bieden de digitale werkplek aan in drie versies.

Moderne Werkplek Light

Vanuit de browser vanaf elke plek en elk device inloggen op de nodige systemen en applicaties.

Moderne Werkplek Plus

Een flexibele en schaalbare oplossing waarbij je werkt in een gevirtualiseerde omgeving.

Moderne Werkplek Premium

Je werkt lokaal, zoals je gewend bent, maar staat altijd in verbinding met de cloud.

Een belangrijke reden om na te denken over een goede moderne werkplek is security. Daarom zijn deze werkplekken altijd goed beveiligd. Dan hoef jij je geen zorgen te maken over een onveilige werkomgeving.

Onze technische specialisten en businessconsultants kijken met jou waar je winst kunt behalen. Zo’n overgang gaat stap voor stap. Zo creëer je vrijheid van apparaten en locatie. Wanneer je dat wilt, nemen we een deel van de communicatie richting jouw medewerkers over. We bereiden jouw bedrijf voor op de aangepaste omgeving en geven instructies bij het eerste gebruik.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die je voor gingen

"Samen met de ontwikkelaar van de portal heeft Infradax een concept voor ons gemaakt. Veiligheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid staan centraal. Een combinatie van Microsoft Azure en de clouddienst van Infradax. Door het huidige concept is een goede balans ontstaan tussen veiligheid, functionaliteit, gemak en kosten. Infradax heeft hierin goed geadviseerd en de samenwerking tussen de verschillende partijen is prettig verlopen." - Jan Hofstra medeoprichter en adviseur ICT en innovatie bij Preadyz,

"Onze ICT-afdeling is positief over Infradax. De implementatie is ontzettend goed verlopen. Het nieuwe systeem zorgt onder andere voor meer snelheid, iets dat goed aansluit bij het retailvak van deze tijd. Sinds de implementatie hebben we een partnership afgesloten met Infradax. Dat houdt in dat ze continu met ons meedenken. Een voorbeeld is beveiliging, van bedrijfsgegevens maar ook van persoonsgegevens. Daar stellen wij hoge eisen aan, dat verwachten onze klanten ook van ons. Het contact met Infradax is erg vlot, we kunnen altijd bellen als er vragen zijn en er volgt snel een antwoord. Omdat ze een paar deuren verderop zitten is even binnenlopen ook erg makkelijk." - Edward Doornbos Operationeel directeur bij Ziengs

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.