Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lokale overheid​

De IT oplossingen van nu met aandacht voor continuïteit, productiviteit en gemak.

Of je nu een gemeente, een provincie, een veiligheidsregio, een waterschap of een door de overheid gesubsidieerde stichting bent, je wilt dat jouw IT gewoon werkt.

Je wilt jouw medewerkers de mogelijkheid geven om overal te kunnen werken. Dat is een uitdaging. Kan jouw infrastructuur dat wel aan? Overstappen op cloud klinkt dan logisch. Maar als overheidsorganisatie moet je daar goed over nadenken, omdat je jouw data zo veilig mogelijk wilt opslaan. We zoeken samen met jou naar de juiste oplossing. In de cloud, op locatie of iets daartussenin.

Hoe jouw situatie ook is: wij kunnen je helpen. Ook wanneer de budgetten onder druk staan of wanneer je weinig IT-kennis hebt. Met onze kennis en ervaring begeleiden we je bij het behalen van jouw doelen terwijl we denken aan het budget.

Projecten beginnen met een nulmeting. Jouw basis is ons startpunt. We bekijken de bestaande omgeving. Waar heb je extra capaciteit nodig? Waar kun je besparen? Vervolgens maken we samen een plan van aanpak, met de behoeftes van jouw medewerkers in gedachten.

We beseffen namelijk hoe belangrijk de mensen op de werkvloer zijn. Na het invoeren zijn we daarom altijd bij jou op locatie. Zo zijn we er zeker van dat alles werkt en dat iedereen overal goed mee kan omgaan.

Heb je als overheidsorganisatie MVO-doelen? Mooi. Wij ook! Als specialist in IT lifecycle zijn we altijd bezig met circulariteit en duurzaamheid. We werken samen met ervaren bedrijven om IT-apparatuur een tweede leven te geven. Gebruikte producten die we ergens opkopen kunnen we terug laten vloeien op plekken die voor jou interessant zijn. Zo helpen we je niet alleen met je IT, maar ook met je maatschappelijke doelstellingen.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die je voor gingen

Filters

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.