Support

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

 

Zonder commercieel oogmerk wil Infradax de maatschappij steunen. Daarom geven wij een percentage van onze winst terug aan de maatschappij. Werk je samen met Infradax, dan steun je verschillende goede doelen.

Doneer IT ►     Goede doelen ►

Waarom?

 

Het is belangrijk om samen trots te zijn op behaalde resultaten nadat je samen de schouders onder een probleem of vraagstuk hebt gezet. Je ziet een team opbloeien, samen groeien – en dan is de voldoening is zo enorm groot! Niet alleen op IT gebied is dit belangrijk, ook op maatschappelijk gebied en op het gebied van gezondheid willen wij ons steentje bijdragen. Want zonder gezonde mensen, ook geen gezonde organisatie’.

 

Circulaire IT

 

IT-Hardware krijgt bij Infradax een tweede leven! Het produceren van een server in 2020 kost al meer dan 1.280kg CO2-uitstoot en dan wordt het in gebruik nemen ervan nog niet meegerekend. Dit staat tevens gelijk aan 5.059km rijden met de auto. Wanneer je 100 servers zou bouwen, dan creëer je een CO2-Voetafdruk die gelijk staat aan de CO2-Voetafdruk van 25 personen. Dan komen er nog zaken om de hoek kijken als dataverwijdering, het verantwoord vervoeren en verantwoord afvoeren van jouw afgeschreven IT-apparatuur. Dit wordt ook direct vertaald als veel (extra) werk voor jouw IT-afdeling. Wij hebben de kennis, ervaring en certificaten in huis om jouw IT-hardware volgens de actuele wetgeving af te voeren.

 

MVO

 

Naast onze eigen dienstverlening, werken we met een flexibele keten die onze milieu-impact minimaliseert en risico’s beperkt. We zetten ons in voor het behoud en voor het beheersen van afval dat mogelijk het gevolg is van onze activiteiten. Om het hergebruik en de verantwoordelijke afvoer van IT te stimuleren, kunnen we naast een mooi bedrag voor de eventuele restwaarde ook samen met jou een deel terug geven aan de maatschappij. Dit kan een donatie zijn aan een project die jouw organisatie momenteel al steunt. Andere goede doelen die wij actief steunen zijn de Voedselbank (Amersfoort), Cliniclowns en stichting het vergeten kind.

Contact formulier

Doneer IT

Voordeel voor iedereen

 

In ons beleid kijken we niet alleen naar de rentabiliteit en continuïteit van de onderneming, maar ook naar de maatschappelijke en economische effecten van onze bedrijfsactiviteiten op de samenleving. We zien dat ook op deze gebieden winst te behalen is. Zo ervaren wij dat we, door ons betrokken en ondersteunend personeelsbeleid, het ziekteverzuim aanzienlijk hebben weten terug te dringen. De arbeidsproductiviteit is vervolgens gestegen. Beter opgeleid personeel leidt tot een hogere kwaliteit van ons eindproduct, wat weer een concurrentievoordeel oplevert. Door innovatief en verantwoord met ondernemen bezig te zijn willen we ons blijvend onderscheiden.

Geïnteresseerd?

Of hulp nodig? We helpen je graag verder! Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 36

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.