+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter Services
« Terug naar services overzicht

Hardware leasen

Betalen voor het gebruik, in plaats van bezit, de bekende OPEXvs.CAPEX. Als je geen grote investering in hardware wil doen, of gewoon overzichtelijk per maand wil betalen, is leasen de geschikte optie. Je betaalt hiervoor per maand een bedrag voor een periode van 2-3 jaar. Jij krijgt van ons onafhankelijk advies welke gecertificeerde hardware bij jouw IT behoeften past. Hardware leasen kan inclusief een support contract en installatie werkzaamheden. Met onze support houd jij de volledige controle over de hardware en is de IT infrastructuur continu beschikbaar en uptime.

Voordelen leasen hardware bij Infradax

  • Je betaald per maand i.p.v een grote investering vooraf;
  • Geheel off balance;
  • Infradax configureert en installeert apparatuur;
  • Service contract met volledige support van Infradax mogelijk.

Migreren van data

Een van onze services is het migreren van datacenters. Als je hardware gaat huren of leasen, kunnen wij de eventuele migratie voor je regelen. Hiervoor hebben wij de specifieke kennis en deskundigheid in huis.

Onafhankelijk advies van consultant

De IT consultants van Infradax helpen je met het kiezen van de juiste lease constructie en hardware configuratie. Jij krijgt onafhankelijk advies op maat. Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken voor lange termijn huur of leasen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Neem vrijblijvend contact op om meer informatie over onze hardware leasen services te krijgen.

Share in your network: