Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Professionele server, storage, werkplek en networking hardware, zowel nieuw als gecertificeerd refurbished met volledige garantie.

Bekijk onze IT-Hardware

Voordelen van Hardware levering door Infradax:

  • Kosteloze pre-installatie
  • Directe levering
  • Gespecialiseerde consultants
  • Volledige hardware support
  • Scherpe prijzen
  • Multi vendor

Betrouwbare merken

Voor efficiënte bedrijfsprocessen, applicaties en altijd beschikbare data is de juiste datacenter infrastructuur nodig. Een infrastructuur die meegroeit met jouw organisatie, zonder dat je steeds nieuwe investeringen moet doen. Infradax verkoopt en verhuurt IT-Hardware van alle A-merken. Storage die meegroeit met je data behoefte en die uitstekend is beveiligd. Daarnaast krijg je betrouwbare servers die aan alle operationele eisen voldoen en flexibel zijn op te schalen. Bij Infradax krijg je volledige garantie op A-merken zoals: DellEMC, Lenovo, IBM, Cisco, HPe, Pure Storage, Microsoft  en NetApp.

 

PARTNER STATUS

Infradax heeft bij diverse vendoren een officiële partner status behaald. Het halen van deze status bevestigd een goede relatie met de vendoren en benadrukt het kennisniveau op het gebied van producten en diensten. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in het behalen van een partner status van de overige vendoren.

 

HUIDIGE HARDWARE VERKOPEN?

Als jij overgaat naar een nieuwe server, storage of networking-platform, zijn wij zeer geïnteresseerd om jouw huidige hardware op te kopen. Met alle technologische ontwikkelingen is het om de zoveel jaar nodig om de infrastructuur te vernieuwen. De restwaarde van de verkochte IT hardware, kun jij weer in nieuwe servers en storage investeren. Wil jij bijdragen aan een circulaire economie? Lees meer over het verkopen van hardware aan Infradax.

 

DATACENTER HARDWARE HUREN

Naast het kopen van datacenter hardware, is het mogelijk om servers en storage tijdelijk te huren. Dit kan voor de korte en lange termijn. Lees meer over onze IT rental solutions.

Contact formulier

Aanvraag formulier

  • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die u voor gingen

PROFESSIONAL HARDWARE SUPPORT

Geen omgeving is hetzelfde, en daarom biedt Infradax professionele ondersteuning. Samen met jou zorgen we voor een betrouwbare infrastructuur van hoge kwaliteit. Met een support contract zorg jij voor de volledige controle over de continuïteit en beschikbaarheid van jouw infrastructuur. Ook verleng je met een servicecontract de IT lifecycle.

 

PERSOONLIJK CONTACT MET CONSULTANT

Wil je graag persoonlijk advies over welke IT-Hardware van welk merk het best is voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze consultants. Jij krijgt van datacenter-specialisten onafhankelijk advies dat precies past bij jouw behoeftes.

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.