+31 33 789 00 33 hello@infradax.com LinkedIn
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

NewComm IT en Office Extensions zijn onderdeel van Infradax Group

Met de overnames van NewComm IT uit Assen en Office Extensions uit Amersfoort breidt Infradax haar managed services-dienstverlening verder uit met een sterke geografische spreiding in Nederland en ruim 100 collega’s binnen de Infradax Group.

“Met deze stap kan NewComm IT haar diensten vanuit Assen blijven aanbieden, terwijl we samen met de ervaring en schaal van Infradax de continuïteit en doorontwikkeling van ons portfolio kunnen garanderen”, aldus Stefan Zevenberg en Wolter Lalkens van NewComm IT. ” Wij zijn blij dat we een partner hebben gevonden die aansluit bij onze cultuur en kernwaarden zoals toewijding, deskundigheid, samenwerking en vernieuwing”

 

“Als prediker van de Microsoft moderne werkplek willen wij onze kennis binnen Infradax verder toepassen en telkens weer verbeteren” aldus Jelle Huurnink en Lars Molenaar van Office Extensions. “Dit specialisme hebben we elk jaar verder ontwikkeld, met de kwaliteit en informatiebeveiliging geborgd door onze ISO-certificeringen 9001, 27001 en 20000.” In de nieuwe organisatie treedt Jelle Huurnink in de rol van Director Operations en zal zich richten op verdere professionalisering en integratie van de serviceorganisatie.

Tjeerd van ’t Veld, CEO van Infradax. “Onze kennis op het gebied van datacenter-infrastructuur en circulaire IT-diensten, gecombineerd met sector-expertise en versterking van managed services, werkplekbeheer, clouddiensten en het beheren van Microsoft omgevingen, zorgt voor een compleet aanbod van hybride IT-diensten.

 

Over NewComm IT

NewComm IT uit Assen helpt sinds 2007 organisaties in de zakelijke dienstverlening, productie, zorg en educatie om meer waarde te creëren door inzet van IT. Dit doen zij met een breed dienstenportfolio rondom cloud, security, managed services en IT-consultancy. In de afgelopen jaren heeft NewComm IT met name in Noord-Nederland een gevestigde naam opgebouwd met een eigen cloud en modern workspace portfolio onder de naam Easy-Cloud en een eigen professioneel supportteam.

 

Over Office Extensions

Office Extensions is 15 jaar geleden opgericht als één van de eerste ICT-bedrijven met Managed Services en cloudoplossingen. Het inmiddels door corona noodzakelijke thuiswerken, maken zij al 15 jaar mogelijk. Het team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals, waarvan de meeste Microsoft Certified Engineers zijn.