+31 33 789 00 33 hello@infradax.com LinkedIn
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

NewComm IT en Office Extensions worden Infradax

NewComm IT uit Assen en Office Extensions uit Amersfoort gaan vanaf juli 2021 verder als Infradax. De twee bedrijven werden in 2020 overgenomen en behoren sindsdien tot de Infradax Groep. Nu zetten we samen de volgende stap.

Met de overname van NewComm IT en Office Extensions verrijkten wij vorig jaar onze specialisatie in met name datacenter-infrastructuur en circulaire IT met extra kennis en diensten op het gebied van managed services, cloud, IT-security, de moderne werkplek en functionele toepassingen van IT. Die situatie bevalt uitstekend: de culturen van de bedrijven passen bij elkaar en klanten profiteren nu al van de voordelen. Door vanaf juli onder één naam verder te gaan, ontstaat een nog krachtig bedrijf, met een duidelijk toekomstdoel.

“In een steeds verder digitaliserende wereld veranderen de behoeftes van onze klanten”, geeft Tjeerd van ’t Veld, managing director van Infradax, aan. “Wij willen ook in de toekomst zo veel mogelijk waarde toevoegen met IT. Daarom namen wij in 2020 Office Extensions en NewComm IT over. Om onze specialismes voor iedereen optimaal beschikbaar te stellen, gaan we nu samen de volgende fase in: als één organisatie en onder één naam. Naast een breder portfolio hebben we gezamenlijk nu ook een landelijke dekking.”

Klanten zullen alleen maar positieve gevolgen merken. NewComm IT en Office Extensions blijven met dezelfde mensen werken en behouden hun regionale positie. Hun waardes, zoals laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht, blijven even belangrijk. Door de grotere en nog professionelere organisatie wordt de kwaliteit van de dienstverlening alleen maar beter. “Nu we samen verdergaan kunnen we onze klanten nog beter naar hun doelen loodsen, met controle over hun IT en data”, zegt Jelle Huurnink, medeoprichter van Office Extensions en nu Director Operations bij Infradax. “We blijven werken met dezelfde mensen in dezelfde regio, maar nu gezamenlijk en met een landelijke dekking”, verduidelijkt Stefan Zevenberg van NewComm IT.

Wij werken op dit moment aan het integreren van operationele zaken en het dienstenportfolio. Vanaf juli zullen onze gezamenlijke positionering, diensten en specialismes voor jullie zichtbaar zijn op onder ander onze website. Ben je nu al op zoek naar bepaalde diensten of een specialist? Neem gerust contact met ons op.