Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Infradax start nieuwe fase

Stapsgewijs vooruit met IT VAN NU
Met het oog op de toekomst.

Met een nieuw verhaal, die uitstraalt waar wij voor staan: Productiviteit, Continuïteit en Transformatie, starten we met een nieuwe fase. Vanaf nu gaan Office Extensions, NewComm IT en wij samen verder als Infradax.

Wij geloven in ‘nu’. Enthousiast als we zijn, kunnen we niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan. Dat doen we met maar één doel: jouw ambities waarmaken. We kiezen voor een stapsgewijze aanpak die past bij de digitaliseringsfase van jouw organisatie. Rome en Parijs zijn namelijk ook niet op één dag gebouwd.

 

Bij elke opdracht bepalen we de juiste aanpak. We dagen onszelf uit om tot de beste oplossing voor onze klanten te komen, voor maximale kwaliteit en een geweldige gebruikservaring. Zo leveren wij de continuïteit om productief te zijn en veilig te kunnen werken. Daarbij gaan we zo efficiënt mogelijk te werk, verlengen de levensduur van jouw apparatuur en recyclen verantwoord.

 

Onze missie: “SAMEN TRANSFORMEREN NAAR PRODUCTIEF EN VEILIG DIGITAAL WERKEN”

 

Ons nieuwe verhaal en branding is vanaf dit moment te zien op onze vernieuwde website. Neem gerust een kijkje. Benieuwd naar ons team? Je vindt al onze mensen bij ons team.

Filters