+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Datacenter Hardware

Kosten besparen op datacenter hardware doe je bij Infradax. Jij vindt bij ons servers, storage en networking hardware van diverse A-merken. Met professionele support op maat krijg jij een advies die mee beweegt met jou IT behoeftes. Hiervoor kun je bij ons gloednieuwe hardware kopen, maar onze gecertificeerde refurbished hardware is van net zo hoge kwaliteit en komt standaard met 12 maanden garantie. De hardware die op voorraad is, wordt na jouw bestelling de volgende dag al geleverd.

Voordelen hardware van Infradax

  • Scherpste prijzen in de markt;
  • Supersnelle levering;
  • Hoge kwaliteit hardware van A-merken;
  • Onafhankelijk advies op maat;
  • Standaard 12 maanden garantie op certified refurbished;
  • Volledige hardware support mogelijk.

Beste merken hardware

Voor efficiënte bedrijfsprocessen, applicaties en altijd beschikbare data is de juiste datacenter infrastructuur nodig. een infrastructuur die meegroeit met jouw organisatie, zonder dat je steeds nieuwe investeringen moet doen. Infradax verkoopt en verhuurt IT hardware van alle A-merken. Storage die meegroeit met je data behoefte en die uitstekend is beveiligd. Daarnaast krijg je betrouwbare servers die aan alle operationele eisen voldoen en flexibel zijn op te schalen. Bij Infradax krijg je volledige garantie op A-merken zoals: Dell EMC, Lenovo, IBM, Cisco, HPe  en NetApp.

Partner status

Infradax heeft bij diverse vendoren een officiele partner status behaald. Het halen van deze status bevestigd een goede relatie met de vendoren en benadrukt het kennisniveau op het gebied van producten en diensten. Behaalde statussen zijn op dit moment: Platinum status Dell EMC, Gold status Lenovo en Zilver status IBM.
Daarnaast wordt er veel ingevesteerd in het behalen van een partner status van de overige vendoren.

Huidige hardware verkopen?

Als jij overgaat naar een nieuwe server, storage of networking-platform, zijn wij zeer geïnteresseerd om jouw huidige hardware op te kopen. Met alle technologische ontwikkelingen is het om de zoveel jaar nodig om de infrastructuur te vernieuwen. De restwaarde van de verkochte IT hardware, kun jij weer in nieuwe servers en storage investeren. Wil jij bijdragen aan een circulaire economie? Lees meer over het verkopen van hardware aan Infradax.

Datacenter hardware huren

Naast het kopen van datacenter hardware, is het mogelijk om servers en storage tijdelijk te huren. Dit kan voor de korte en lange termijn. Lees meer over onze IT rental solutions.

Professional hardware support

Geen omgeving is hetzelfde, en daarom biedt Infradax professionele ondersteuning. Samen met jou zorgen we voor een betrouwbare infrastructuur van hoge kwaliteit. Met een support contract zorg jij voor de volledige controle over de continuïteit en beschikbaarheid van jouw infrastructuur. Ook verleng je met een servicecontract de IT lifecycle.

Persoonlijk contact met consultant

Wil je graag persoonlijk advies over welke IT hardware van welk merk het best is voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze consultants. Jij krijgt van datacenter-specialisten onafhankelijk advies dat precies past bij jouw behoeftes.