+31 (0)33 789 00 33NL EN DE FR
hardware

DELL

De hardware van Dell staat voor eenvoud, flexibiliteit en capaciteit. Met big data en mobiele ontwikkelingen is flexibele hardware nodig. Een IT-omgeving die meegroeit met jouw bedrijf. Daarnaast is het vaak ook noodzaak om de IT-kosten zo laag mogelijk te houden. De Dell hardware biedt server en storage oplossingen met hun productlijnen PowerEdge servers en EqualLogic storage. Bij Infradax vind je systemen van deze lijnen met alle specificaties:

Voordelen Dell hardware

  • Veilig systeem voor effectief beheer;
  • Optimaliseert productiviteit;
  • Eenvoudig te beheren hardware;
  • Ontworpen op basis van klantbehoeften;
  • Volledige support mogelijk.

Hoge performance met hardware van Dell

De servers van Dell zijn verkrijgbaar als stand-alone, towers, rackservers, blade servers en 19” racks. De PowerEdge-lijn zorgt voor een continue beschikbaarheid, zodat de productiviteit van jouw bedrijf omhoog gaat. Met versnelde workloads en geïntegreerd beheer zorgt de intelligente Dell hardware voor een hoge performance. Naast servers heeft Dell storage hardware. De EqualLogic storage biedt efficiënte en veilige opslag die veel ruimte bespaart.

Retail en refurbished hardware

De Dell hardware is bij Infradax als retail en refurbished verkrijgbaar. Voor de nieuwe systemen bieden wij je een scherpe prijs. Voor een extra kostenbesparing ga je voor pre-owned hardware. Dit is door ons opgekocht en volledig gerenoveerd. Zodat het weer zo goed als nieuwe hardware is. De kwaliteit is net zo hoog als nieuwe, alleen de prijs ligt veel lager. Dat is heel interessant om kosten te besparen op de IT. Bij refurbished hardware krijg jij standaard 12 maanden garantie. Ook kan Infradax jouw oude IT-omgeving opkopen. Lees meer over de opkoop / inruil services.

Huur of leasen van Dell apparatuur

Het huren of leasen van Dell hardware is mogelijk bij Infradax. Huur is voordelig wanneer je een tijdelijke IT-behoefte hebt. Leasen is interessant wanneer je niet gelijk een grote investering wilt doen. Jij betaalt aan ons een vast bedrag per maand en krijgt hiervoor de hoge kwaliteit Dell systemen. Huur en lease kan allebei met Infradax IT support.

Professionele IT support met servicecontract

Een IT support contract afsluiten voor jouw Dell hardware doe je eenvoudig en voordelig bij Infradax. Jij stemt het servicecontract af op de specifieke wensen van jouw bedrijf voor de IT infrastructuur. Als basis kies je voor 24/7 support of 9/5 Next Business Day Support. Bij problemen krijg jij professionele ondersteuning en worden bedrijfsprocessen zo snel mogelijk hervat. Jouw hardware krijgt periodiek onderhoud, zodat je de IT lifecycle verlengt. Lees meer over de flexibele IT support contracten van Infradax.

Neem contact op met IT consultant

Elke omgeving en organisatie is anders. Om de Dell hardware te kiezen die aan alle operationele eisen voldoet, staan onze consultants voor je klaar. Zij vertellen je precies welke Dell hardware past bij jouw bedrijf of klant. Daarnaast geven ze je gelijk advies over flexibele oplossingen en professionele IT support. Neem direct vrijblijvend contact op.