+31 (0) 33 789 00 33 hello@infradax.com
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tijdelijke capaciteit

Voor korte en lange termijn datacenter hardware huren. De perfecte oplossing voor tijdelijke en flexibele IT capaciteit in combinatie met volledige support.

Bekijk de mogelijkheden ►

Voordelen van tijdelijke IT-capaciteit via Infradax:

  • Korte en lange termijn huur
  • 24x7 support optioneel
  • Kosteloze pre-installatie
  • Flexibel op- en afschalen
  • Swingbox voor migraties
  • Geen grote investering nodig

Een voorval waardoor uw bedrijfsactiviteit stil komt te liggen?

 

Infradax helpt jou in alle situaties waar maatwerk op het gebied van IT een vereiste is. Alles kan tot in het kleinste detail afgestemd worden op jouw dringende behoeftes. Wij leveren de apparatuur op het afgesproken uur, organiseren op voorhand de vereiste configuraties, verbindingen, bekabeling, beveiliging en zorgen dat het volledig geïnstalleerd wordt. Jouw bedrijfsactiviteit is beschermd bij het stilleggen van jouw infrastructuur, dankzij onze optionele uitwijkservices.

 

Waar kun je vanuit gaan?

 

Al onze IT-hardware wordt vooraf getest, geconfigureerd en vooraf geïnstalleerd. Onze gecertificeerde IT engineers zijn je graag van dienst bij de installatie / de-installatie van de tijdelijke producten op locatie. Indien gewenst, helpen wij jou bij een groot aantal taken voor het opstarten van jouw tijdelijke infrastructuur. Deze optionele diensten hebben betrekking op implementatie, beheer, virtualisatie en monitoring. Met diverse support modellen kun je flexibel de tijdelijke capaciteit beschermen, zodat je in jouw periode van nood, volledig voorzien bent.

Of laat een bericht achter hieronder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag, verzoek of een offerte nodig?

Sander Roobeek

Presales Consultant

hello@infradax.com+31 (0) 33 789 00 33

"''We hebben voor Infradax als partij gekozen door de scherpe aanbieding en het gevoel van expertise wat we kregen bij het gesprek. In de praktijk bleek dit ook te kloppen, ook de communicatie met Infradax was duidelijk en snel, hier was niets op aan te merken. Door de professionele aanpak, verstand van zaken en de klantgerichtheid onderscheid Infradax zich ten opzichte van andere partijen.'' - Mike van Gestel ICT Manager FN Steel"

"''Onze samenwerking met Infradax verloopt erg vlot, we hebben heldere afspraken gemaakt en wat beloofd is, is geleverd. Ook over de installatie hebben we niets te klagen, alles verliep zoals het hoort en de mensen zijn deskundig.'' - Frank Biegstraaten Group IT Manager Caldic B.V."

"''Voor ons datacenter in Thailand waren wij op zoek naar een kennispartij die ons kon helpen met het design, installatie en implementatie van een nieuwe IT-omgeving. Hierbij hebben wij voor Infradax gekozen door de kennis en kunde die zij goed wisten over te brengen in de diverse sessies die wij hebben gehad.'' - Gijs van Gaalen IT Manager Aeroworks"

"''Het project beoogde de centrale storage te vervangen en daarbij onze disaster recovery te professionaliseren. Het project is super verlopen. Een senior consultant heeft het project zeer correct opgepakt, gedocumenteerd en in bedrijf gesteld'' - Anton Steehouder ICT manager Brush Group"