+31 33 789 00 33 hello@infradax.com LinkedIn
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

IT-beheer

Laat IT voor jou werken en besteed de zorg voor IT-beheer en onderhoud van je IT omgeving (deels) uit aan onze specialisten.

Aanvraag indienen

IT-beheer diensten

Managed Services

Wanneer je het beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur wil uitbesteden, dan zijn de Managed Services van Infradax de oplossing. Je IT-team focust zich volledig op ondersteuning en nieuwe projecten voor jullie business, terwijl wij zorgen voor beheer en onderhoud.

Managed Services

Back-up as a Service

Wil je voorkomen dat al je bedrijfskritische data verloren gaat? De verschillende varianten van onze methode zijn eenvoudig, veilig en efficiënt. Voor Back-up as a Service betaal je een vast bedrag per maand, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid data.

Back-up as a Service

Tevreden klanten die u voor gingen

Stats

300+

(Support) contracten in beheer

15 jaar

Ervaring

36

Medewerkers

IT-BEHEER, BESPAAR TIJD EN GELD

Het succes van organisaties is sterk – en steeds meer – afhankelijk van de IT-infrastructuur. Maar er gaat ook veel tijd zitten om die omgeving goed te laten functioneren. Die tijd kun je ook besteden aan innovaties voor je eigen business. Voor een vast bedrag per maand bespaar je flink tijd en beheerkosten in je eigen organisatie. Die investering is vaak snel terugverdiend. Bovendien kan alle tijd en aandacht dan worden besteed aan kernactiviteiten.

 

BEHEER DIENSTEN

Infradax heeft drie soorten beheer diensten voor de diverse behoeften in verschillende organisaties. De meeste organisaties maken gebruik van onze proactief beheer dienst waarbij een deel van het beheer voor de IT omgeving uitbesteed wordt.