Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Laat IT voor jou werken en besteed de zorg voor IT-beheer en onderhoud uit aan onze specialisten.

Informeer wat het beste bij jou past

IT-BEHEER, BESPAAR TIJD EN GELD

Het succes van organisaties is sterk – en steeds meer – afhankelijk van de IT-infrastructuur. Maar er gaat ook veel tijd zitten om die omgeving goed te laten functioneren. Die tijd kun je ook besteden aan innovaties voor je eigen business. Voor een vast bedrag per maand bespaar je flink tijd en beheerkosten in je eigen organisatie. Die investering is vaak snel terugverdiend. Bovendien kan alle tijd en aandacht dan worden besteed aan kernactiviteiten.

BEHEER DIENSTEN

Infradax heeft drie soorten beheer diensten voor de diverse behoeften in verschillende organisaties. De meeste organisaties maken gebruik van onze proactief beheer dienst waarbij een deel van het beheer voor de IT omgeving uitbesteed wordt.

Laat IT voor jou werken en besteed de zorg voor IT-beheer en onderhoud van je IT omgeving (deels) uit aan onze specialisten.

Aanvraag indienen

Tevreden klanten die u voor gingen

DE IT LIFECYCLE SPECIALIST

Infradax beperkt complexiteit en afhankelijkheid binnen IT-omgevingen, waarbij circulariteit en het optimaal benutten van bestaande resources altijd centraal staat.

Doe de It-check

Managed Services

Wanneer je het beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur wil uitbesteden, dan zijn de Managed Services van Infradax de oplossing. Je IT-team focust zich volledig op ondersteuning en nieuwe projecten voor jullie business, terwijl wij zorgen voor beheer en onderhoud.

Lees meer over Managed Services

Back-up Service

Wil je voorkomen dat al je bedrijfskritische data verloren gaat? De verschillende varianten van onze methode zijn eenvoudig, veilig en efficiënt. Voor Back-up as a Service betaal je een vast bedrag per maand, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid data.

Lees meer over Back-up Service

Geïnteresseerd?

Neem contact op, Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 33

Geïnteresseerd? Neem contact op!

  • * Verplicht in te vullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.