+31 33 789 00 33 hello@infradax.com LinkedIn
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Finance

Infradax biedt flexibiliteit, of je nu kortlopend wilt huren of voorkeur hebt voor een complete As a Service oplossing. Wij zorgen voor een IT-oplossing op maat voor jou.

Informeer wat het beste bij jou past

Finance diensten

Hardware as a Service

De omschakeling naar een circulaire economie vraagt om een verandering van eigenaarschap naar gebruik.

Hardware as a Service

IT Hardware leasen

Je IT infrastructuur vervangen vraagt om een grote investering vooraf. Bij lease betaal je gedurende 3 tot 5 jaar een vast bedrag per maand.

IT hardware leasen

Datacenter hardware huren

Met huur kun jij inspelen op specifieke scenario’s zoals een datacenter migratie of het opvangen van tijdelijke IT capaciteit behoeftes.

Datacenter hardware huren

"''Onze disaster recovery omgeving was alweer verouderd en de groei hard toegenomen in de afgelopen jaren. Hierdoor voldeed de omgeving niet meer aan de hoge kwaliteitseisen die door Exacthost gesteld worden. De wat oudere fallback systemen waren dus aan vervanging toe om ook nieuwe klanten te voorzien van 200% redundantie'' - Kadir Dogan, Managing Director ExactHost"

"''Onze samenwerking met Infradax verloopt erg vlot, we hebben heldere afspraken gemaakt en wat beloofd is, is geleverd. Ook over de installatie hebben we niets te klagen, alles verliep zoals het hoort en de mensen zijn deskundig.'' - Frank Biegstraaten Group IT Manager Caldic B.V."

"''We hebben voor Infradax als partij gekozen door de scherpe aanbieding en het gevoel van expertise wat we kregen bij het gesprek. In de praktijk bleek dit ook te kloppen, ook de communicatie met Infradax was duidelijk en snel, hier was niets op aan te merken. Door de professionele aanpak, verstand van zaken en de klantgerichtheid onderscheid Infradax zich ten opzichte van andere partijen.'' - Mike van Gestel ICT Manager FN Steel"

"''Het project beoogde de centrale storage te vervangen en daarbij onze disaster recovery te professionaliseren. Het project is super verlopen. Een senior consultant heeft het project zeer correct opgepakt, gedocumenteerd en in bedrijf gesteld'' - Anton Steehouder ICT manager Brush Group"