+31 33 789 00 33 hello@infradax.com LinkedIn
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cloud

Jouw cloud, jouw regels. Jij bepaalt hoe je de cloud wilt gebruiken en met welke applicaties. Wij zorgen voor een schaalbare en hybride cloud infrastructuur.

Richt je cloud in ►

De Cloud voordelen bij Infradax

  • Schaalbaar en flexibel
  • Beveiligd en beheerbaar
  • Kostenbesparend
  • Public & private cloud
  • Per maand betalen voor je gebruik
  • Disaster recovery

BLIJF WERKEN AAN JOUW CLOUD

 

Een werkomgeving in de cloud is een krachtig productiemiddel, maar die moet wel goed beheerd worden. Want zoals geen wolk in de lucht hetzelfde, het mooist of het beste is, zo bestaat ook de ideale cloudoplossing niet. De IT-infrastructuur moet je inrichten en blijven aanpassen voor de veranderende behoeften in jouw organisatie. Met de hybride Cloud Services van Infradax kun je dit laten doen. Zo kun je belastende pieken van IT-beheer (volledig) uitbesteden en beheersbaar houden. Begin je eerst liever klein? We helpen je graag met het juiste back-up plan, veilig aangeboden vanuit ons datacenter.

 

VOORDELEN VAN CLOUD COMPUTING

 

Grote voordelen van cloud computing zijn de online toegankelijkheid – altijd en overal – en de flexibele en voorspelbare kosten. Je betaalt alleen voor het gebruik. Vooraf investeren in hardware is dus niet nodig. Wie een apparaat heeft met een internetverbinding kan zijn applicaties in de cloud opnemen vanaf elke locatie. De hoeveelheid beschikbare ruimte is onbeperkt. Over capaciteit hoeft niemand zich dus meer zorgen te maken.

 

WERKEN IN DE CLOUD MET INFRADAX

 

Als leverancier van jouw cloud (publiek, privaat , multi of hybride) zorgt Infradax dat jouw IT-infrastructuur volledig wordt ingericht. Aan de hand van jullie wensen binnen de organisatie, onze ervaring en expertise komen we samen tot een passende oplossing. Jij bepaalt hoe je de cloud wilt gebruiken en met welke applicaties. Wij zorgen voor een beheersbare en schaalbare IT-infrastructuur. En met onze Cloud Services bepaal je ook zelf welke werklast je zelf wil dragen voor beheer en onderhoud of het wil uitbesteden. Uiteraard kunnen wij hierover adviseren, afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Naast onze Basic Services kun je voor de cloud gebruik maken van onze meer uitgebreide Proactief beheer dienst of de extra uitgebreide Managed Services.

Aanvraag formulier

Private of public cloud?

Ik help je graag met al je vragen over de cloud.

Michael Bal

Presales Consultant

hello@infradax.com+31 0 33 789 00 33

Back-up as a service by Infradax | VEEAM