+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE

Datacenter Services
Share in your network:

Waarom je teveel betaalt voor hardware support

Januari 14, 2015

Na deze alarmerende titel ben je vast nieuwsgierig naar het antwoord. Of misschien wil je nog iets langer genieten van de onwetendheid. Als je niet wilt weten hoe hardwareleveranciers steenrijk worden van je, lees dan dit bericht niet verder. Als je 40% van je it-budget wilt besparen dan is het advies om deze post wel verder te lezen.

De kans is namelijk groot dat als je je hardware gekocht hebt rechtstreeks van een vendor je waarschijnlijk ook een soort van hardware support of service contract hebt afgesloten. Je leverancier bood je waarschijnlijk een fantastische deal aan voor de hardware-ondersteuning voor de eerste drie jaar. Dit is omdat ze erop gebrand waren hun hardware systemen te slijten. Meestal gooien ze er een geweldig uitziende deal bij voor het onderhoud van deze hardware. Voor de eerste drie jaar.. Na de eerste drie jaar, word je gebeld door je contactpersoon en deze probeert je dan een nieuwe, betere en snellere it-omgeving te verkopen. Uiteraard vergezeld met een duurder en in-flexibele support contract. Je support contract is nu een dure verzekering geworden waar je hoopt nooit gebruik van te maken. Niet te vergeten dat de hardware-ondersteuning die wordt aangeboden allesbehalve onafhankelijk of objectief is aangezien de leverancier een voordeel heeft om ervoor te zorgen dat ze steeds meer en meer gaan verdienen aan support.

Na het lezen van het bovenstaande vraag je je vast af: ‘Wat is het voor alternatieve OEM- support?’ Het antwoord is ‘Infradax service pakketten die wij aanbieden op drie niveaus.’ Wij bieden een zelfstandige hardware support contracten aan die duidelijk en redelijk geprijsd zijn. Onze klanten betalen gemiddeld 40% minder dan hun leverancier op de hardware -ondersteuning.

Wil je weten wat deze zilver, goud of platina pakketten betekenen in de praktijk? Ga naar Infradax hardware support of neem contact met ons op op info@infradax.com of +31(0)33-789 00 33.

Share in your network: