+31 (0) 33 789 00 33 NL

Datacenter Services
« Terug naar services overzicht

Tweedehands servers kopen

Het grote voordeel van tweedehands servers, storage en networking is dat het veel goedkoper is dan nieuwe hardware. Je bespaart namelijk al snel tot 70% op de kosten. De gebruikte apparatuur heeft Infradax opgekocht en volledig gerenoveerd. Ook hebben wij de apparaten uitgebreid getest. Pre-owned hardware kopen doe je bij Infradax alleen van A-merken. Zoals IBM, Cisco, EMC, Lenovo, Dell, HP, NetApp en Oracle.

Voordelen tweedehands server, storage en networking

  • Kostenbesparing tot 70%;
  • Snelle levering;
  • Standaard 12 maanden garantie;
  • Gecertificeerde hardware;
  • Zo goed als nieuw;
  • Volledige support mogelijk.

Duurzame hardware

De gebruikte hardware is heel voordelig en ook zeer duurzaam. De apparaten worden namelijk niet vernietigd, maar opnieuw gebruikt. Alle hardware is gecertificeerd en je krijgt standaard 12 maanden garantie. Hierdoor weet je zeker dat je een betrouwbare IT-omgeving krijgt van de beste kwaliteit.

Support contract voor professioneel beheer

De tweedehands hardware is verkrijgbaar als enkele schijf, maar ook als complete server of storage. Deze apparaten zijn eenvoudig bij ons te bestellen en producten op voorraad worden de volgende dag al geleverd. Daarnaast bieden we ook professionele support op maat. Is jouw support contract met de vendor verlopen, maar wil je toch support op je IT infrastructuur, dan kan dat via Infradax. De combinatie van tweedehands hardware en een support contract op maat, zorgt voor efficiënt en kostenbesparende oplossing.

Persoonlijk advies van IT consultant

Advies nodig van een specialist over wat voor tweedehands hardware het meest functioneel is voor jouw bedrijf of klant? Neem contact met ons op en wij geven je onafhankelijk advies op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor onze tweedehands servers van verschillende merken.

Share in your network: