+31 (0) 33 789 00 33 NL

Datacenter Services
« Terug naar services overzicht

Refurbished EMC hardware

Overweeg je om refurbished EMC hardware te kopen? Pre-owned hardware kan tot 70 procent goedkoper zijn dan nieuwe hardware en bovendien is het een duurzame oplossing. Infradax geeft bij refurbishment standaard 12 maanden garantie. Kies je voor de aanvullende Infradax support, dan is er snel een specialist beschikbaar bij calamiteiten. Ons team van 15 hardware experts heeft ruim 10 jaar ervaring met refurbishment van A-brands en kan je van A tot Z adviseren, begeleiden en supporten.

 

Voordelen van refurbished EMC hardware

  • Verlengt IT lifecycle
  • Hoger rendement uit dezelfde investering
  • Perfect voor organisaties of projecten met een gelimiteerd IT budget
  • Standaard 12 maanden garantie, optioneel hardware support
  • Proactieve dead-on-arrival check bij configuraties
  • Infradax is one stop shop voor IT lifecycle vraagstukken

Garantie en support

Als one stop shop voor vraagstukken op het vlak van IT lifecycle heeft Infradax alles in huis. Van spare parts management tot data erasure en van IT consultancy tot het migreren van datacenters. Door deze brede deskundigheid kunnen wij van ieder refurbished hardware project een succes maken. Op alle refurbished hardware geven wij standaard 12 maanden garantie. Kies je voor onze aanvullende hardware support, dan is een van onze engineers snel onsite in het geval van storingen of problemen.

EMC refurbished hardware: voordelig en duurzaam

Refurbished EMC hardware is voordelig én duurzaam. Door de lage cost-of-ownership wordt refurbishment veel gebruikt voor omgevingen met een beperkt budget, denk aan testomgevingen, back-upomgevingen of failoveromgevingen. Met pre-owned hardware heb je als organisatie meer slagkracht en flexibiliteit. Bovendien draag je bij aan een circulaire economie, aangezien het de IT lifecycle verlengt.

Geschikt voor jouw organisatie?

Benieuwd wat refurbished EMC data-opslag kan toevoegen voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze hardware specialisten kunnen je adviseren over de beste aanpak en informeren over de kosten die je kunt besparen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor refurbished EMC hardware.

Share in your network: