+31 (0) 33 789 00 33 NL

Datacenter Services
« Terug naar services overzicht

Hardware as a Service (HaaS)

De omschakeling naar een circulaire economie vraagt om een verandering van eigenaarschap naar gebruik. Hardware as a Service (HAAS) voor in jouw datacenter sluit hier prima op aan. Je betaalt gewoon per maand voor de datacenter hardware die je op dat moment nodig hebt.

Hardware vraagt om een flinke investering. Kies je voor Hardware as a Service (HaaS), dan hoef je geen grote investeringen te doen of drie jaar aan financial lease vast te zitten. Je betaalt gewoon per maand voor het gebruik van je datacenter-hardware, niet voor het bezit. Met deze flexibele oplossing kun je ook gemakkelijk hardware op- of afschalen.

De voordelen van Hardware as a Service bij Infradax

  • Kosten: je doet geen grote investering vooraf, maar je betaalt per maand. Je betaalt alleen voor het gebruik, niet voor het bezit van de hardware.
  • Flexibel: als je tijdelijk meer hardware nodig hebt, zorgen we daarvoor. Is de piek voorbij, dan kun je weer gemakkelijk afschalen.
  • Gemak: Infradax configureert en installeert de apparatuur, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.
  • Service en support: als je dat wilt, kun je zaken als service- en softwaresupport, installatie en configuratiediensten aan het contract toevoegen. Dit geeft je de nodige zekerheid voor je datacenter.
  • Gecertificeerde datavernietiging inbegrepen: wanneer je afscheid neemt van de hardware, zorgen wij dat de gegevens op alle datadragers gegarandeerd worden vernietigd. Zo voorkom je reputatieschade door datalekken en handel je conform de AVG-regelgeving rond privacy.

Betaal voor de hardware die je wilt gebruiken

Of je nu met de nieuwste technologie wilt werken of genoeg hebt aan end-of-life-hardware, Infradax beweegt met je mee en biedt de juiste financiële oplossing en hardware aan. Je betaalt per maand voor de hardware die je op dat moment gebruikt. Zo bieden wij een frisse blik op de manier waarop je IT-budgetten inzet.

Data-migratieservice

Een van onze services is het migreren van datacenters. Als je hardware gaat huren of voor een HaaS-contract kiest, kunnen wij de migratie voor je begeleiden, plannen en uitvoeren. Samen met onze projectmanager begeleiden we dit hele proces voor je.

Onafhankelijk advies van onze consultant

De IT consultants van Infradax helpen je met het kiezen van de juiste financiële constructie en hardware-configuratie. Je krijgt onafhankelijk advies op maat. Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken voor langetermijnhuur of Hardware as a Service.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Neem vrijblijvend contact op om meer informatie over onze HaaS services te krijgen.

Share in your network: