+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter Services
Share in your network:

Infradax is de nieuwe naam voor REMARKIT

Januari 11, 2017

Infradax-REMARKIT

REMARKIT, de onafhankelijke IT-aanbieder, gaat verder onder de naam Infradax. Als internationale IT-service- en hardware partner richt Infradax zich op midrange- en enterprise-infrastructuren binnen het datacenter.

Meer dan tien jaar geleden is REMARKIT gestart als onafhankelijke leverancier van zowel nieuwe als gebruikte IT-hardware. De laatste jaren is de dienstverlening steeds meer verlegd van het snel en voordelig leveren van hardware naar support en services rondom de complete levenscyclus van it-infrastructuren in het datacenter.

Bij de nieuwe focus hoort een nieuwe uitstraling met een nieuwe naam. Daarom gaat REMARKIT voortaan verder onder de naam Infradax. Als internationale it-service- en hardware partner richt Infradax zich op midrange- en enterprise-infrastructuren.

Klanten kunnen bij Infradax terecht voor de migratie van hun datacenter, tijdelijke capaciteit, het laten opkopen van hardware, het gecertificeerd laten wissen van data en voor 24/7 supportcontracten. Infradax werkt vendor-onafhankelijk en biedt oplossingen voor alle gangbare A-merken aan. Uiteraard blijft onder de nieuwe naam het serviceniveau onverminderd hoog.

Infradax beschikt inmiddels over een internationaal salesteam van native speakers in zes talen. Naast de Benelux zullen de diensten de komende tijd worden uitgebreid naar Europa en daarbuiten.

De geheel nieuwe website Infradax.nl biedt een uitgebreid overzicht van de nieuwe focus en alle activiteiten van Infradax.

Share in your network: