+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE

Datacenter Services
Share in your network:

Hoe kun je je oude IBM DS3500 storage omgeving inwisselen voor geld?

November 6, 2015

IT hardware buyback

We hebben goed nieuws voor je! Hebben jouw klanten een IBM DS3500 storage-omgeving of heb je zelf een verouderde IBM DS3500 staan in jouw datacenter, dan kun je er nu geld mee verdienen!

De IBM DS3500 storage oplossing is twee jaar geleden abrupt uit het assortiment gehaald en dit maakt het lastig om aan de huidige eisen van je klanten hun IBM DS3500 storage upgrades te voldoen.

De grote vraag en de lage beschikbaarheid in de markt hebben geleid tot exorbitante hoge prijzen voor EXP3524 en EXP3512 shelves en HDD’s. Deze prijzen zijn niet in verhouding tot de oorspronkelijke aankoopprijs en de verouderde storage technologie die wordt aangeboden.
RESULTAAT: Je klant accepteert met tegenzin een veel te dure refurbished upgrade, omdat ze deze nodig hebben om hun bedrijf toch draaiende te houden.

Begrijp ons niet verkeerd, Infradax wilt je graag een refurbished IBM DS3500 upgrade verkopen (met een flexibel support contract indien nodig) maar is het niet beter om deze situatie te gebruiken om jouw klanten te adviseren om te migreren naar een nieuwe storage-omgeving op basis van Lenovo V3700, EMC VNXe of HP MSA storage?

Het is nu dus de perfecte tijd om goed geld te krijgen voor je oude IBM DS3500 storage-omgeving als gevolg van de hoge vraag in de markt. Infradax staat klaar om een offerte te maken voor jouw oude hardware en als we toch bezig zijn, waarom laat je ons niet gelijk ook een voorstel maken voor een volledig nieuwe storage-oplossing?

Want laten we eerlijk zijn: In de hedendaagse IT-bedrijfsvoering kan het geen kwaad om een aantal alternatieven voor je IBM DS3500 storage omgeving te hebben, naast het traditionele aanbod van je vendor.

Geïnteresseerd om jouw klant of jezelf weer een ‘happy storage camper’ te maken? Je weet ons te vinden.

Share in your network: