+31 (0)33 789 00 33NL EN DE FR
hardware

Sun / Oracle

Hardware van Sun / Oracle is betrouwbaar, schaalbaar en uitstekend beveiligd. Het A-merk staat bekend om de volledige integratie van hardware en software. Daarnaast leveren ze een end-to-end beveiliging van de systemen, zodat jouw data volledig is beschermd. Bij Infradax leveren wij Oracle 86x en SPARC servers en disk storage. Dit kun je als refurbished en nieuwe hardware aanschaffen inclusief volledige IT support.

Voordelen Sun / Oracle hardware

  • Uitstekende beveiliging;
  • Betrouwbare servers en storage-oplossingen;
  • Snelle resultaten en beter management;
  • Platform voor cloud en mobile;
  • Sluit naadloos aan op Oracle software;
  • Hoge performance, minder IT-kosten.

Refurbished en retail Oracle servers en storage

Kosten besparen op jouw IT infrastructuur is mogelijk door refurbished hardware aan te schaffen. Deze hardware is volledig gerenoveerd en daarom weer als nieuw te gebruiken. Wij kunnen daarnaast jouw oude IT-omgeving opkopen. Dit restwaarde kun je investeren in nieuwe apparatuur. Bij Infradax verkopen we ook nieuwe retail Sun / Oracle hardware. Als onafhankelijke leverancier leveren we de hardware voor voordelige prijzen. Lees meer over de hardware opkoop / inruil services.

Data Erasure en Data Migratie

Na het opkopen van jouw oude Sun / Oracle omgeving, zorgen wij voor een complete data erasure. Als de data eerst nog gemigreerd moet worden, dan kan Infradax dat ook verzorgen met gecertificeerde software. Zo stap jij zorgeloos over op de nieuwe IT-omgeving.

Flexibel support contract

Voor een hoge beschikbaarheid en volledige controle zijn onderhoud en IT support nodig voor de Sun / Oracle hardware. Bij Infradax sluit je hiervoor een flexibele support contract af. Onze service groeit mee met jouw bedrijf en wordt daarom op maat gemaakt. Hiermee verleng je ook de IT lifecycle. Als basis kun je kiezen voor 24/7 Mission Critical Support, Remote System Monitoring en 9/5 Business Day support. Bij een calamiteit krijg jij snel onsite ondersteuning. Een servicecontract afsluiten bij Infradax is voordeliger dan OEM support, omdat wij snel schakelen en een onafhankelijke leverancier zijn van onder andere spare parts.

Persoonlijke advies van specialist

Voor persoonlijk en deskundig advies staan de consultants van Infradax voor je klaar. Zij vertellen je precies welke Sun / Oracle hardware het best bij jouw bedrijf of klant past. Jij krijgt ook advies over wat voor support contract en flexibele oplossing functioneel is voor jouw IT infrastructuur. Neem direct contact op met onze IT consultant.