+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

NetApp FAS8000

De NetApp FAS8000 serie biedt storage-oplossingen voor organisaties van elke omvang. Door integratie met de cloud en virtualisation is de NetApp hardware dynamisch en zorg je dat alle data continu beschikbaar is. Het snelle systeem ondersteunt NAS en SAN workloads met een geavanceerde en uniforme architectuur. De hybride storage arrays zijn efficiënt en houden de IT-kosten laag dankzij een hoge performance en schaalbare opslag. De volgende modellen van NetApp FAS8000 met bijbehorende specificaties vind je bij de Infradax:

Voordelen NetApp FAS8000 kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Standaard 12 maanden garantie op refurbished;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Klaar voor big data

Met meer flash dan vorige generaties en vereenvoudigd beheer is de hardware van NetApp zeer geschikt voor big data. Het krachtige en betaalbare IT-systeem is een investering in de toekomst en groeit mee met jouw bedrijf. Naast de NetApp FAS8000 serie kun je bij Infradax ook terecht voor refurbished NetApp disk shelves en storage van de FAS2000 en FAS3000 series.

Refurbished NetApp hardware

Na het opkopen van NetApp hardware, renoveren wij het systeem volledig en maken het weer zo goed als nieuw. Deze hardware verkopen wij voor een voordelige prijs en inclusief 12 maanden garantie. Hiermee bespaar je veel geld op de IT infrastructuur.
Wil je weten of jouw oude IT-systeem nog waarde heeft? Neem contact met ons op en wij kennen de hardware waarde toe. Als de apparatuur nog waarde heeft, doen wij een aantrekkelijk bod. Dit geld kun jij weer investeren in nieuwe hardware. Lees meer over de hardware opkoop / inruil services.

NetApp FAS8000 huren of leasen

Voor een tijdelijke IT-behoefte is het huren van de storage ook mogelijk bij Infradax. Hierdoor kun jij bijvoorbeeld een proof of concept uitvoeren. Naast huren is de NetApp FAS8000 leasen ook mogelijk. Je hoeft niet direct een grote investering te doen, maar betaalt per maand een vast bedrag. Bij huren en leasen van storage kun je de volledige support van Infradax krijgen. Meer informatie over de rental & lease solutions.

Support contract voor NetApp hardware

Om de beschikbaarheid van de NetApp systemen hoog te houden, is professionele hardware support en onderhoud nodig. Met onze hardware support wordt de volledige controle over de IT infrastructuur behouden. Bij Infradax is een support contract flexibel. Jij krijgt een servicecontract dat bij jouw bedrijf en IT-omgeving past. Als basis kies je voor 24/7 critical mission support, 9/5 Next Business Day support of  Remote System Monitoring. Infradax is onafhankelijk en wij bieden voordeligere service en prijzen dan traditionele OEM support. Lees meer over de hardware support van Infradax.

Vraag offerte aan voor NetApp FAS8000 serie

Snel een offerte ontvangen voor de NetApp FAS8000? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de NetApp storage.