+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

NetApp FAS3000

Voor het verwerken van grote hoeveelheden data is storage van de NetApp FAS3000 serie een prima systeem. De data-opslag is cloud-ready en biedt oplossingen voor virtualisation. Door thin provisioning wordt de storage opgeschoond, zodat er niet onnodig ruimte wordt gebruikt. De FAS3000 serie is zeer efficiënt en geeft je daarnaast een hoge performance. Door het eenvoudig te beheren systeem, maak jij ook nog een besparing op de IT-kosten van jouw bedrijf. Vind meer specificaties van de volgende refurbished modellen bij Infradax:

Voordelen NetApp FAS3000 kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

De hoge beschikbaarheid van de storage zorgt ervoor dat clients continu bij alle data kunnen. Een van de voordelen van NetApp storage is dat het meegroeit met jouw organisatie. Dat is ideaal voor grote uitdagingen als big data en cloud-oplossingen. Daarnaast biedt de NetApp FAS3000 serie oplossingen voor disaster recovery. Naast de NetApp FAS3000 serie vind je bij Infradax ook NetApp disk shelves en storage van de FAS2000 en FAS8000 series.

Refurbished FAS3000 hardware

Refurbished hardware vind je bij Infradax voor een voordelige prijs. Als opkoper van onder andere storage, renoveren wij de apparatuur en maken het weer als nieuw. Hierdoor krijg jij hoge kwaliteit NetApp storage voor een lage prijs. Als onafhankelijke leverancier bieden wij hiervoor voordelige prijzen. Jouw oude IT-omgeving laten opkopen? Bij Infradax kennen wij de hardware eerst een waarde toe en doen wij op basis daarvan jou een aantrekkelijk bod. Meer informatie over de hardware opkoop / inruil services.

Huur of lease NetApp storage

Voor een tijdelijke behoefte aan storage kun je de NetApp systemen huren bij Infradax. Dit kan al vanaf één week. Huren is ideaal voor de korte termijn. Leasen is een interessante optie voor de lange termijn. Je doet niet in een keer een grote investering, maar je betaalt per maand een vast bedrag gedurende 3 jaar. Hierbij is volledige hardware support van Infradax mogelijk. Meer informatie over de huur- en leasemogelijkheden.

Hardware support contract op maat

Voor een flexibel servicecontract dat rekening houdt met bedrijfsgroei en technologische ontwikkelingen biedt Infradax professionele service. Jouw storage krijgt regelmatig onderhoud en bij calamiteiten is er snel een engineer of spare parts onsite. Hierdoor blijf je de volledige controle over de IT infrastructuur behouden. Je hebt de keuze uit 24/7 IT support, Remote System monitoring en 9/5 Next Business Day support. Lees meer over de hardware support contracten en alle voordelen van Infradax.

Vraag offerte aan voor NetApp FAS3000 serie

Snel een offerte ontvangen voor de NetApp FAS3000? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de NetApp storage.