+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

NetApp FAS2000

De NetApp FAS2000 serie biedt storage-oplossingen voor organisaties van elke omvang. Door integratie met de cloud en virtualisation is de NetApp hardware dynamisch en zorg je dat alle data continu beschikbaar is. Het snelle systeem ondersteunt NAS en SAN workloads met een geavanceerde en uniforme architectuur. De hybride storage arrays zijn efficiënt en houden de IT-kosten laag dankzij een hoge performance en schaalbare opslag. De volgende refurbished modellen van NetApp FAS2000 met bijbehorende specificaties vind je bij de Infradax:

Voordelen NetApp FAS2000 Storage kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Verleng de IT lifecycle in jouw datacenter;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Klaar voor big data

Met meer flash dan vorige generaties en vereenvoudigd beheer is de hardware van NetApp zeer geschikt voor big data. Het krachtige en betaalbare IT-systeem is een investering in de toekomst en groeit mee met jouw bedrijf. Naast de NetApp FAS2000 serie kun je bij Infradax ook terecht voor NetApp disk shelves en storage van bijvoorbeeld de FAS8000 series.

Refurbished NetApp storage

Na het opkopen van NetApp datacenter hardware, renoveren wij het systeem volledig en maken het weer zo goed als nieuw. Deze hardware verkopen wij voor een voordelige prijs. Hiermee bespaar je veel geld op de IT infrastructuur en draag je bij aan een circulaire economie. Wil je weten of jouw oude datacenter hardware nog waarde heeft? Neem contact met ons op en wij kennen de hardware waarde toe. Als de apparatuur nog waarde heeft, doen wij een aantrekkelijk bod en verzorgen ook het logistieke process. Dit geld kun jij weer investeren in nieuwe hardware. Lees meer over de hardware opkoop / inruil services.

NetApp FAS2000 huren of leasen

Voor een tijdelijke IT-behoefte is het huren van de storage ook mogelijk bij Infradax. Hierdoor kun jij bijvoorbeeld een proof of concept uitvoeren. Naast huren is de NetApp FAS2000 leasen ook mogelijk. Je hoeft niet direct een grote investering te doen, maar betaalt per maand een vast bedrag. Bij huren en leasen van storage kun je de volledige support van Infradax krijgen. Meer informatie over de rental & lease solutions.

Hardware support voor NetApp Storage

Om de beschikbaarheid van de NetApp systemen hoog te houden, is professionele hardware support en onderhoud nodig. Met hardware support wordt de controle over je IT infrastructuur behouden. Bij Infradax is een hardware support contract flexibel. Jij krijgt een servicecontract dat bij jouw bedrijf en IT-omgeving past. Als basis kies je voor 24/7 critical mission support, 9/5 Next Business Day support Remote System Monitoring. Infradax is onafhankelijk en wij bieden voordeligere service en prijzen dan traditionele OEM support. Lees meer over de datacenter hardware support van Infradax.

Vraag offerte aan voor NetApp FAS2000 serie

Snel een offerte ontvangen voor de NetApp FAS2000? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de NetApp storage.