+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

NetApp E-series

Voor application-driven omgevingen biedt de NetApp E-series oplossingen voor de korte en lange termijn. Door integraties van applicaties vermindert het systeem management en onderhoud. Dat betekent een kostenbesparende slag op jouw IT infrastructuur. Door de schaalbare capaciteit groeit de NetApp storage mee met de bedrijfsgroei en heb je altijd genoeg opslag voor data. De NetApp E-series leveren een hoge performance en geavanceerde beveiliging. De betaalbare storage vind je bij Infradax met alle specificaties.

Voordelen NetApp E-series kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Storage voor organisaties van elke omvang

De NetApp E-series zijn gebouwd voor IT-omgevingen van elke omvang. Dit komt mede door het vereenvoudigde beheer en de configureerbare architectuur. De storage biedt ondersteuning aan iedere workload en door thin provisioning wordt voorkomen dat er onnodig ruimte in gebruik wordt genomen. Behalve de E-serie vind je bij Infradax ook NetApp disk shelves en storage van de series FAS2000, FAS3000 en FAS6000.

Refurbished of retail NetApp hardware

Jij kunt bij Infradax refurbished en retail hardware aanschaffen. Gebruikte storage kopen wij op en wordt volledig gerenoveerd. Hierdoor is de apparatuur zo goed al nieuw. De aanschafprijs ligt alleen veel lager dan bij nieuwe hardware. Dat bespaart op de IT-kosten. Voor nieuwe retail NetApp storage bieden wij ook voordelige prijzen. Als onafhankelijke leverancier zijn wij goedkoper dan andere vendors en krijg jij hoge kwaliteit service. Ook voor het verkopen van jouw oude hardware kun je bij Infradax terecht. Wij kennen de IT-omgeving waarde toe en doen een aantrekkelijk bod. Dit geld kun jij weer investeren in nieuwe IT-systemen. Lees meer over de opkoop / inruil service van Infradax.

Storage NetApp E-series huren of leasen

Tijdelijke IT-behoefte? Bij Infradax is alle hardware ook te huren. Modellen van de NetApp E-serie zijn vanaf één week tot een half jaar te huur. Zo kun jij bijvoorbeeld een proof of concept uitvoeren. De storage van NetApp is ook te leasen. Door lease investeer je niet direct veel geld, maar betaal je per maand een vast bedrag voor hardware van een A-merk. Bij huur en lease kun je de volledige IT support van Infradax krijgen. Lees meer over de huur en lease mogelijkheden.

Flexibel IT support contract

Op basis van jouw wensen en bedrijfsplan, maken wij een servicecontract op maat. Dat betekent IT support die meegroeit met jouw bedrijf. Zo blijft de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd en de data altijd beschikbaar. Jij kunt kiezen voor 24/7 critical mission support (snel engineer onsite) of 9/5 Next Business Day support (volgende werkdag engineer of spare part onsite). Een support contract van Infrafax is voordeliger dan traditionele OEM support, omdat wij een onafhankelijke leverancier zijn. Lees meer over de IT support contracten van Infradax.

Vraag offerte aan voor NetApp E-series

Snel een offerte ontvangen voor de E-series? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de NetApp storage.