+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

NetApp Disk Shelves

Voor het uitbreiden en optimaliseren van jouw huidige NetApp storage zijn verschillende NetApp Disk Shelves refurbished verkrijgbaar. Bij Infradax vind je SDD’s, zelfversleutelde schijven en HDD’s voor performance en capaciteit voor jouw FAS-serie en V-serie. Door technologieën als Flash Pool zijn veel minder schijven nodig, zodat dit veel ruimte bespaart. Bij Infradax vind je verschillende NetApp Disk Shelves, SSDs, HDDS en andere parts op voorraad.

Voordelen NetApp Disk Shelves kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Verleng jouw IT lifecycle;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Verbeterde beveiliging en beschikbaarheid data

De NetApp Disk Shelves verhogen de snelheid en capaciteit van je huidige storage. Daarnaast verbeter je de beveiliging van de data met zelfversleutelende schijven.

Refurbished NetApp Disk Shelves

Infradax levert onder andere refurbished NetApp Disk Shelves. Deze refurbished shelves leveren wij inclusief 12 maanden garantie. Deze hebben wij zelf opgekocht en gerenoveerd. Hierdoor zijn de weer zo goed als nieuw en in prijs veel goedkoper dan retail shelves. Aan jouw oude Disk Shelves kunnen wij als opkoper ook nog waarde toekennen. Wij doen je graag een aantrekkelijk bod op jouw datacenter hardware. Lees meer over de opkoop / inruil services.


Hardware huren of leasen

Bij Infradax zijn de Disk Shelves ook te huur. Dat is interessant wanneer je tijdelijk de hardware nodig hebt. Of als je een proof of concept wilt uitvoeren. Voor een langere periode kun je de apparatuur ook leasen. Lees meer over de rental & lease solutions van Infradax.

Hardware support voor NetApp hardware

Om de beschikbaarheid te blijven waarborgen is professioneel onderhoud en deskundige ondersteuning nodig. Dit kun je uitbesteden aan Infradax. Jij krijgt van ons een hardware support contract op maat voor de gehele IT infrastructuur. Bijvoorbeeld een 24/7 critical support contract,  9/5 Next Business Day support of een Remote System Monitoring contract. Lees alle voordelen over de hardware support van Infradax.

Neem contact op met onze IT consultant

Offerte ontvangen voor de NetApp Disk Shelves? Neem dan direct contact op met onze IT consultants. Jij krijgt deskundig advies over welk shelves het best passen bij jouw storage. En wij bieden je gelijk een scherp geprijsde offerte.