+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

NetApp

De snelle groei van data zorgt ervoor dat de NetApp storage steeds innovatiever wordt. De storage van NetApp biedt een uitkomst om deze groei eenvoudig te managen en daarnaast ook om de kosten laag te houden. Mede door ondersteuning aan meer NAS en SAN workloads, schaalbare opslag en een hoge performance blijf je bij met alle ontwikkelingen. Bij Infradax hebben we verschillende refurbished NetApp datacenter hardware op voorraad. Zoals: Spare Parts, Disk Shelves, FAS2000, FAS3000, FAS8000 en de E-serie.

Voordelen NetApp storage

  • Kostenefficiënte hardware;
  • Vereenvoudigd beheer en cloud-ready;
  • Ondersteunt meerdere workloads;
  • Schaalbaar en uniforme support NAS en SAN;
  • Voor dynamische storage behoeften;
  • Uitstekende verhouding prijs-performance;
  • Volledig hardware support mogelijk.

Schaalbare storage en easy-to-use

Met NetApp storage bespaar je veel tijd en IT-kosten. Dit komt door het vereenvoudigde beheer en de schaalbaarheid van de hardware. De storage groeit mee met jouw bedrijf. Bij grote veranderingen zorgen de hybrid en flash storage arrays door virtualisation namelijk voor veel mogelijkheden, zodat je geen extra opslag nodig hebt. Met de geïntegreerde data-protection van de NetApp storage blijven al jouw gegevens veilig.

NetApp Storage kopen

Voor refurbished NetApp storage ben jij bij Infradax heel voordelig uit. Als onafhankelijke leverancier bieden wij scherpen prijzen voor refurbished NetApp hardware. Dit is door ons opgekocht en volledig gerenoveerd. De storage is weer als nieuw, alleen verkopen wij het voor een lagere prijs dan nieuwe hardware. Bij refurbished krijg je standaard 12 maanden garantie. Als opkoper doen we ook graag een bod op jouw oude IT-omgeving. Neem contact met ons op, zodat wij een waarde kunnen toekennen aan jouw hardware. Lees meer over de opkoop / inruil services.

Storage huren of leasen mogelijk

Bij Infradax is het ook mogelijk om NetApp storage te huren of leasen. Voor een tijdelijke IT-behoefte of een proof of concept kun je de storage al vanaf één week huren tot een jaar. Als je niet gelijk een grote investering wilt doen, maar toch nieuwe hardware nodig hebt, is leasen een interessante optie. Per maand betaal je een vast bedrag gedurende 3 jaar. Bij beide services kun je een hardware support contract van Infradax afsluiten.

Flexibel hardware support contract

Om de hardware continu beschikbaar te houden, is een juist hardware support contract belangrijk. Hiermee voorkom je dat jouw bedrijfsprocessen langdurig stil komen te liggen en houd jij de volledige controle over je IT infrastructuur. Bij Infradax sluit je eenvoudig een hardware support contract af. Dit kan voor 24/7 critical mission support, 9/5 Next Business Day support of Remote System Monitoring. Bij calamiteiten komen wij gelijk in actie. Bijvoorbeeld met een onsite engineer of het snel leveren van spare parts. Door onze onafhankelijke positie, zijn wij in prijs voordeliger dan OEM support. Lees meer over de hardware support van Infradax.

Neem contact op met onze IT consultant

Om de juiste NetApp storage te kiezen die aan alle operationele eisen voldoet, staan onze IT consultants voor je klaar. Zij vertellen je precies welke NetApp hardware past bij jouw bedrijf of klant. Daarnaast geven ze je gelijk advies over flexibele oplossingen en professionele hardware support. Een offerte voor de storage kun je ook gelijk aanvragen.