+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Lenovo Full Flash storage

Oplossingen voor meer datastorage levert Lenovo met Full Flash storage. De IT hardware zorgt voor een verlaging van de IT kosten en verhoging van de hardware performance. Dit doet de disk storage met real-time compression, virtualisation, tiering en thin provisioning. De opslag is schaalbaar en eenvoudig in beheer. Daarnaast is de efficiënte oplossing voor opslag gebouwd voor organisaties van elke omvang. Je vindt bij Infradax de volgende modellen full flash storage van Lenovo:

Voordelen Lenovo storage kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Verschillende productlijnen storage

Voor de Lenovo full flash storage zijn er verschillende productlijnen. De bekendste zijn DE4000F, DE6000F, DM5000F andDM7000F. Elke lijn biedt specifieke mogelijkheden die voor betere resultaten zorgen van jouw bedrijf. Of het nu om midrange of een enterprise organisatie gaat.

Refurbished Full Flash storage van Lenovo

Door ons opgekochte hardware renoveren wij volledig, zodat jij het weer als nieuw kunt gebruiken. De gecertificeerde refurbished hardware is zeer voordelig in prijs. Naast pre-owned apparatuur leveren wij ook al nieuwe retail. Als onafhankelijke leverancier bieden wij scherpere prijzen dan traditionele vendors. Ook kunnen wij jouw oude IT-omgeving opkopen. Hiervoor kennen wij de apparaten eerst waarde toe en doen we hierna een aantrekkelijk bod. De restwaarde kun jij investeren in nieuwe IT systemen. Dit maakt de overstap naar de cloud veel eenvoudiger. Lees meer over onze opkoop / inruil services.

Storage huren of leasen

Heb je tijdelijk storage nodig? De Lenovo Full Flash storage is bij Infradax tegen een scherp tarief te huren. Dit kan al vanaf één week tot een half jaar. Ook voor de langere termijn denken wij graag met je mee. Je kunt bijvoorbeeld over hoge kwaliteit storage beschikken zonder gelijk een grote investering te doen. Dit kan door de full flash storage te leasen. Je betaalt per maand een vast bedrag gedurende 3 jaar. Lees alles over de rental & lease solutions van Infradax.

IT support contract van Infradax

Wanneer jij IT hardware bij Infradax koopt, huurt of leaset, kun je hier volledige IT support en onderhoud bij krijgen. Hierdoor blijft de IT-omgeving continu beschikbaar en kun je bij calamiteiten deskundige ondersteuning krijgen van een engineer. Je hebt de keuze uit servicecontracten voor 24/7 IT support, 9/5 Next Business Day support en Remote System Monitoring.

Vraag offerte aan voor Lenovo Full Flash storage

Snel een offerte ontvangen voor de Lenovo Full Flash storage? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de hardware.