+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Lenovo Tower Server

De compacte stand alone Lenovo tower server levert een hoge performance. Het betrouwbare systeem laat veel applicaties tegelijk draaien en biedt krachtige ondersteuning aan virtualisation een veel mogelijkheden voor opslag. Bij Infradax vind je de volgende modellen van de tower server van Lenovo:

Voordelen Lenovo tower server kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Meer Lenovo hardware

Van de System X tower servers leveren wij de X3100 M5, IBM X3300 M4 en IBM X3500 M5. Naast de stand alone server, zijn rack servers, blade servers, thinkservers en flex systemen van Lenovo te verkrijgen bij Infradax. Hiervoor bieden wij ook upgrades en spare parts.

Certified refurbished servers

Pre-owned hardware vind je voordelig bij Infradax. Deze certified refurbished is volledige gerenoveerd en uitvoerig getest. Hierdoor is het weer als nieuw te gebruiken. De prijs voor refurbished ligt veel lager dan bij nieuwe retail. Als je toch liever gloednieuwe hardware wilt, vind je die ook bij Infradax voor scherpe prijzen. Oude IT-omgeving verkopen? Laat dit dan opkopen door Infradax. Wij kennen de hardware waarde toe en doen een aantrekkelijk bod. De restwaarde investeer je weer in nieuwe apparatuur. Ook maak je het overstappen naar de cloud gemakkelijker. Lees meer over de hardware opkoop / inruil services.

Mogelijkheden voor huur en lease

Voor de korte termijn hoge kwaliteit hardware nodig? De System X tower servers zijn ook te huur. Dit is interessant om een proof of concept uit te voeren. Voor de langere termijn is de IT apparatuur te leasen. Per maand betaal je een vast bedrag gedurende 3 jaar. Zo krijg jij de A-merk hardware zonder direct een grote investering te doen. Bij huren en leasen is de IT support van Infradax mogelijk. Lees meer informatie over de huur- en leasemogelijkheden.

Flexibel support contract van Infradax

Voor een hoge beschikbaarheid van jouw IT infrastructuur is onderhoud en snelle actie bij calamiteiten nodig. Infradax biedt je deze support op basis van jouw wensen en bedrijfsplan. Hierdoor groeit de support mee met jouw organisatie. Jij kiest voor 24/7 mission critical support, 9/5 Next Business Day support of remote system monitoring. Bij problemen bieden wij snel een oplossing. Er kan bijvoorbeeld binnen 4 uur een engineer op locatie zijn of je kunt de volgende dag de spare parts onsite krijgen. Lees meer over de Infradax IT support.

Offerte aanvragen voor Lenovo tower server

Offerte ontvangen voor de Lenovo tower server? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte.