+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Lenovo ThinkSystem

De Lenovo ThinkSystem biedt dankzij zijn slim ontworpen AnyFabric design veel opslagmogelijkheden. De Lenovo ThinkSystem heeft weinig fysieke ruimte nodig, en dat bespaart veel onderhoud en IT kosten. Dit zorgt tegelijk voor een hoge capaciteit en performance van jouw datacenter. Daarnaast biedt de ThinkSystem veel poorten voor Ethernet, zonder dat het PCI slots in beslag neemt. Dit betekent heel flexibele I/O poorten. De hardware is van afstand te beheren met de handige System Manager. Bij Infradax vind je de volgende modellen van Lenovo ThinkSystem:

Voordelen Lenovo ThinkSystem kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Refurbished Lenovo hardware

Van de ThinkSystem leveren wij refurbished en nieuwe retail hardware van verschillende modellen. Onder meer de RD350, RD450, RD550 en RD650 en de SR modellen. De pre-owned apparaten zijn volledig gerenoveerd en uitvoerig getest. Ze zijn dus weer als nieuw te gebruiken. De prijs voor refurbished ligt lager dan bij nieuwe apparaten. Wil je toch liever nieuwe retail Lenovo hardware? Infradax levert dit als onafhankelijke leverancier tegen scherpere prijzen dan traditionele vendors. Om geld vrij te maken voor nieuwe IT-systemen, kun je jouw oude IT-omgeving laten opkopen door Infradax. Lees meer over de opkoop / inruil services.

ThinkSystem huren of leasen?

Voor een tijdelijke IT-behoefte zijn de Lenovo ThinkSystem ook te huur. Dat is ideaal voor een proof of concept of voor het testen van software. Huren is mogelijk vanaf één week tot een half jaar. Daarnaast biedt Infradax ook leasemogelijkheden. Je betaalt per maand een vast bedrag gedurende 3 jaar. Je doet dus niet in één keer een grote investering, maar krijgt wel de hoge kwaliteit hardware voor het verbeteren van de IT infrastructuur. Lees meer over de rental & lease solutions.

Support contract van Infradax

Wanneer jij IT hardware bij Infradax koopt, huurt of leaset, kun je hier volledige IT support en onderhoud bij krijgen. Hierdoor blijft de IT-omgeving beschikbaar en kun je bij calamiteiten deskundige ondersteuning krijgen van een engineer. Of je krijgt spare parts onsite. Je hebt de keuze uit servicecontracten voor 24/7 IT support, 9/5 Next Business Day support en Remote System Monitoring. Een support contract wordt gemaakt op basis van jouw IT-behoeften en groeit mee met de organisatie. Door deze flexibiliteit krijg jij IT ondersteuning op maat. Lees meer over Infradax IT support.

Vraag offerte aan voor Lenovo ThinkSystem

Snel een offerte ontvangen voor de Lenovo ThinkSystem? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de hardware.