+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Lenovo Rack Server

De Lenovo rack servers leveren een hoge beschikbaarheid en performance. De hardware is perfect voor het ondersteunen van veeleisende workloads en virtualisation. Naast een flexibele input/output (I/O) bieden de Lenovo rack servers oplossingen voor business analytics, HPC, SAP en cloud-computing. De volgende modellen rack servers zijn te koop en te huur bij Infradax:

Voordelen Lenovo rack server kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

SystemX hardware

De System X-lijn van Lenovo biedt je veel meer hardware voor jouw IT infrastructuur. Naast de 1U, 2U en 4U rack servers, kun je bij Infradax terecht voor blade servers, tower servers en flex systems. Ook levert Infradax upgrades, spare parts en harde schijven voor de Lenovo hardware.

Certified refurbished hardware

Door refurbished hardware aan te schaffen, bespaar je op de kosten. Deze apparatuur is door ons opgekocht en volledig gerenoveerd. De apparaten zijn zo goed als nieuw, alleen koop je ze voor een voordelige prijs. Bij Infradax is het ook mogelijk om de Lenovo rack servers als nieuwe retail te kopen. Jouw oude IT-omgeving door Infradax laten opkopen? Neem contact met ons op en wij doen een aantrekkelijk bod op de apparatuur. Lees meer over de hardware opkoop / inruil services.

Huur- en lease mogelijkheden rack servers

Als je de Lenovo rack servers tijdelijk nodig hebt, is de hardware bij Infradax ook te huur. Dat is ideaal om software te testen. Daarnaast is het leasen van de servers ook een optie. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en doet dat niet in één keer een grote investering. Meer informatie over rental & lease solutions.

Support contract voor professioneel IT beheer

Om de volledige controle over jouw IT infrastructuur te behouden, bieden wij IT support op maat. Op basis van jouw bedrijfsplan en wensen krijg jij een flexibel servicecontract dat meegroeit met de organisatie. Jij kunt kiezen voor 24/7 critical mission support, 9/5 Next Business Day support of remote system monitoring. Bij calamiteiten komen we direct in actie, zodat jouw IT-omgeving continu beschikbaar blijft. Lees alles over Infradax IT support.

Offerte aanvragen voor Lenovo rack server

Offerte ontvangen voor de Lenovo rack servers? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte.