+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Lenovo blade server

Kosten besparen op de IT-omgeving wordt mogelijk gemaakt door de Lenovo blade servers. De apparatuur reduceert serverruimte, zodat je er weinig onderhoud aan hebt. De servers zijn uit te breiden met storage en networking en leveren een zeer hoge performance. De hardware van Lenovo is bijzonder geschikt voor middelgrote bedrijven en enterprises. De volgende modellen blade servers vind je als nieuw en refurbished bij Infradax:

Voordelen Lenovo blade server kopen bij Infradax

  • Scherpe prijzen voor blade server;
  • Snelle levering;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Uit voorraad leverbaar.

Beheer vanuit één omgeving

Blade servers zijn gebouwd voor meerdere activiteiten. Je kunt er andere servers op aansluiten en dankzij de innovatieve chassis is alles vanuit één omgeving te beheren. Om fysieke ruimte te besparen, zijn veel onderdelen verwijderd. Desondanks leveren de Lenovo blade servers een hoge performance en verbruiken weinig energie. En mocht er een server uitvallen, dan neemt een andere server de werkzaamheden over.

Refurbished of retail blade servers

Voor jouw nieuwe Lenovo blade servers kun je bij Infradax kiezen uit nieuwe retail en refurbished hardware. De certified refurbished is volledig gerenoveerd en getest. Hierdoor zijn de servers weer zo goed al nieuw. De prijs ligt alleen veel lager dan bij nieuwe apparatuur. Infradax kan als opkoper een bod doen op jouw oude IT-omgeving. Neem contact met ons op, zodat wij een aantrekkelijk bod kunnen doen. De restwaarde kun jij investeren in nieuwe servers en maakt de overstap naar de cloud eenvoudiger. Lees meer over onze hardware opkoop / inruil services.

Blade servers huren en leasen

Ook voor huur of lease levert Infradax professionele services. Huur is interessant wanneer je een tijdelijke IT-behoefte hebt. Of als je een proof of concept wilt uitvoeren. Naast huur is de hardware ook te leasen. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand en doe je niet gelijk een grote investering. Bij huur en lease is volwaardige IT support mogelijk. Lees meer over de rental & lease solutions.

Professionele IT support van Infradax

Om de beschikbaarheid van jouw IT-omgeving hoog te houden, bieden wij volledige IT support. Hiervoor heb je de keuze uit 24/7 critical mission, 9/5 Next Business Day support of remote system monitoring. Op basis van jouw wensen maken we een flexibel servicecontract dat meegroeit met de organisatie. Wij bieden periodiek onderhoud en bij calamiteiten krijg jij een engineer of spare parts onsite. Lees meer over de IT support van Infradax.

Offerte aanvragen voor Lenovo blade server

Offerte ontvangen voor Lenovo blade servers? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies op maat en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de Lenovo hardware.