+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Lenovo Servers

Voor groeiende organisaties levert de Lenovo SystemX-lijn een hoge performance. De betrouwbare Lenovo hardware zorgt voor een hoge beschikbaarheid, ook in tijden van veel veranderingen. Het veelzijdige Lenovo SystemX is gereed voor de cloud en uit te breiden met andere apparaten. De systemen van Lenovo zijn als rack en blade servers verkrijgbaar. Daarnaast levert Infradax ook tower servers en flex systems direct uit voorraad.

Voordelen Lenovo SystemX

  • Direct leverbaar uit voorraad;
  • Hoge performance en beschikbaarheid;
  • Ontworpen om kosten te verlagen;
  • Uitbreiden met meer hardware mogelijk;
  • Eenvoudig overgang naar cloud realiseren;
  • Geconsolideerd beheer.

Verlaag IT-kosten met de Lenovo SystemX

Het flexibele systeem verlaagt de IT-kosten aanzienlijk door compliance, eenvoudig management en verbeterde storage-oplossingen. Lenovo SystemX is geschikt voor organisaties van elke omvang en de x86 servers bieden ondersteuning aan Linux, Windows en virtualisation.

Refurbished of nieuwe hardware?

Jij vindt bij Infradax refurbished hardware en nieuwe retail systemen. Het voordeel van refurbished is dat het in prijs heel voordelig is. Deze hardware is pre-owned en door ons volledig gerenoveerd. Hierdoor is het weer als nieuw. De prijs voor nieuwe Lenovo SystemX hardware ligt hoger, maar bij Infradax bieden wij ook hiervoor een scherpe prijs. Als opkoper zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van jouw oude IT-omgeving. De restwaarde hiervan kun jij investeren in het vernieuwen van de IT-omgeving. Lees meer over de hardware opkoop / inruil services.

Flexibele IT support voor volledige controle

Voor de bedrijfscontinuïteit is de IT-omgeving van groot belang. Bij calamiteiten kunnen bedrijfsprocessen namelijk stil komen te liggen. Met professionele IT support voorkom je deze situaties. Bij Infradax sluit je eenvoudig een servicecontract af dat past bij jouw organisatie. Bij een crash komen wij gelijk in actie en krijg je een engineer of de spare parts onsite. Bedrijfsprocessen worden hierdoor snel hervat. Jij kunt kiezen voor 24/7 critical mission support en 9/5 Next Business Day support. Lees meer over de professionele ondersteuning van Infradax.

Contact met IT consultant

Heb je vragen over de Lenovo SystemX-lijn? Neem contact op met onze consultants en krijg deskundig advies over welk systeem voor jouw bedrijf of klant het beste is. En welke oplossing past bij de huidige of nieuwe IT infrastructuur. Je kunt bij onze IT consultant ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.