+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Lenovo

De IT hardware van Lenovo bestaat grotendeels uit het IBM portfolio. Lenovo heeft de IBM hardware grotendeels overgenomen. Dit betekent een andere naam, maar dezelfde hoge kwaliteit IT-systemen die je gewend bent. De Thinkserver heeft Lenovo wel zelf uitgebracht. De Lenovo hardware heeft een geavanceerde infrastructuur en biedt oplossingen voor storage en servers. Onder andere door Real-time compression en virtualisation. Deze systemen voor jouw datacenter zijn efficiënt, snel en zorgen voor lagere IT-kosten. Bij Infradax vind jij de volgende Lenovo modellen:

Voordelen Lenovo hardware

  • Hoge systeemperformance, lage kosten;
  • Voorzien van uitstekende beveiliging;
  • Betrouwbare hardware van hoge kwaliteit;
  • Geavanceerde infrastructuur;
  • Platform voor o.a. cloud en mobile;
  • Geschikt voor bedrijven van elke omvang.

Gold partner status

Infradax heeft met trots de Gold partner status behaald van Lenovo. Het behalen van deze status bevestigd een goede relatie met de Lenovo  en benadrukt het kennisniveau op het gebied van producten en diensten.

Nieuwe of refurbished hardware

De System x hardware, disk storage en thinkservers zijn bij Infradax als refurbished en nieuwe retail verkrijgbaar. Voor een Lenovo rack, tower, blade of flex systeem ben jij voordelig uit als je voor de pre-owned hardware kiest. Dit is door ons opgekocht en volledig gerenoveerd. De apparatuur is hierdoor weer als nieuw te gebruiken. Alleen je betaalt er veel minder voor. Naast refurbished hardware, zijn de Lenovo apparaten ook als nieuw verkrijgbaar. Als jouw oude IT-omgeving nog restwaarde heeft, dan doen wij graag een bod op de IT-omgeving. Neem hiervoor contact met ons op en lees meer over de hardware opkoop / inruil services.

Lenovo systemen huren of leasen

Tijdelijk hardware nodig? De Lenovo hardware is ook te huur bij Infradax. Dit kan voor een voordelig tarief vanaf één week tot een half jaar. Daarnaast zijn de IT-systemen van Lenovo ook te leasen. Dat is interessant voor de lange termijn en als je niet direct een grote investering kunt doen. Per maand betaal je dan een vast bedrag voor een periode van 3 jaar. Meer informatie over de Infradax rental & lease solutions.

Professionele ondersteuning met support contract

Voor het verlengen van de IT lifecycle heeft jouw hardware periodiek onderhoud en professionele support nodig. Bij Infradax sluit je een servicecontract af dat wordt gemaakt op basis van jouw specifieke eisen en bedrijfsplan. Jij bent hiermee verzekerd van ondersteuning bij calamiteiten en zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de Lenovo hardware. Je hebt de keuze uit 24/7 critical mission support en 9/5 Next Business Day support. Infradax biedt een voordelig alternatief voor IT support in vergelijking met traditionele OEM support. Lees meer over de IT support contracten van Infradax.

Neem contact op met IT consultant

Elke IT-omgeving en organisatie is anders. Om de Lenovo hardware te kiezen die aan alle operationele eisen voldoet, staan onze consultants voor je klaar. Zij vertellen je precies welke Lenovo hardware past bij jouw bedrijf of klant. Daarnaast geven ze je gelijk advies over professionele IT support en kunnen ze vrijblijvend een offerte aanbieden. Lees meer over onze IT consultancy service.